Hogyan barnulhatnék le a leggyorsabban? Mi segítheti elő a barnulást?
Figyelt kérdés
A bőröm nagyon fehér, nehezen barnul le. Van-e olyan szer/anyag, amitől rövid idő alatt sokat barnulhatnék?2009. aug. 6. 13:42
1/5 anonim válasza:
Ha a bőröd fehér és nehezen barnul, akkor ez van. Önbarnítót használhatsz, meg olyan krémeket, amikben répaszármazék van, de a bőrödet nem fogod tudni lecserélni. Azért barnulsz nehezen, mert genetikailag kevés a bőrödben a festékanyag. Ezen nem tudsz változtatni. A férjem is ilyen. Akármennyit éri a nap, nem barnul semennyit sem, csak leégni tud, meg kijönnek a szeplői.
Ne is nagyon akarj annyira barna lenni. A barna bőr hamarabb öregszik, és csúnyábban ráncosodik. Láttam én már szétszolizott harmincas nőt, aki ötvennek nézett ki... Nem is beszélve a bőrrák kockázatáról.
2/5 anonim válasza:
valamilyen a bőrődhöz megfelelő barnítókrémet vehetsz! Sokáig nem ajánlatos napoznod, mert a bőrőd tönkremehet. Énis hyporeklám vagyok, próbáltam már napozni, de csak rákvörös lettem :D
3/5 anonim válasza:
Beta carotin kapszula elősegíti a barnulást, de önmagában nem elég, napozni is kell mellette. Gyorsítja a folyamatot. Megakadályozza a leégést (de azért használj naptejet is) és szépen hamar lebarnulsz tőle. 2 héttel korábban érdemes elkezdeni, mint ahogy nagy napozásba fogsz. (Rossanban DM-ben patikákban lehet kapni.)
4/5 anonim válasza:
A Dowe önbarnítós testápoló szuper! Nem foltosodik,és szép természetes bőrszínt ad hamar!!NEM a csillámos!!!
5/5 anonim válasza:
A napozást hanyagold szerintem! Főleg ha fehér bőrű vagy!!! Nem is képzeled milyen káros!!!!! Szerintem a legjobb megoldás az önbarnító krém! Ezzel teszed ki az érzékeny világos bőrödet a legkisebb veszélynek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!