Az szerintetek hülyén néz ki ha egy kicsit nagyobb fenekű fiú passzosabb farmert hord?
Nekem kicsit nagy a " valagam" , nem vagyok kövér, eddig elég bő gatyákat hordtam de most vettünk olyat ami kicsit szűkebb. Igazából anya aztmondta ugyan akkora mint a másikba , de én mégis valamiért máshogy látom:S
Szerintetek hülyén néz ki? inkább hordjam a bő gatyákat?
A fiúknak nem szokták a seggüket nézni? Dehogynem. Mármint a lányok is megszokták nézni, vagyis én biztos.
Ismerek egy fiút, nagyon jó segge van, az hihetetlen. Jobb segge van, mint egy lánynak szerintem (nem szoktam a lányok seggét nézni, nehogy ezt gondoljátok, csak olyan feszesnek tűnik, és formás neki.) Ahogy a nadrág ráfeszült a seggére. Elolvadok.
Ő sem kövér, hanem inkább izmos, a segge meg úgy leírhatatlan. Szóval ezt én nem tudom leírni, nem találom azt a szót.
Szóval ő úgymond kitölti a gatyának a fenékrészét is.
Nem tudom neked, hogy áll az ilyen nadrág, de neki nagyon jól.
Kedves Utolsó!
Akkor célszerű olyan nadrágot hordanunk, ami rendesen ráfeszül a seggünkre? Gondolom akkor a sztreccses anyagú farmer itt is előnyös, akárcsak a lányok popsiján. :)
Be is vághat egy kicsit, mint a lányoknak, hogy szépen kiadja a formáját? :)
Amúgy vékony alkatú vagyok, és állítólag jó seggem van. :)
Nem azt mondtam, hogy feszüljön rá a seggükre. Nem csőnadrágot hord, nehogy azt higyjétek. Vagyis az kicsit túlzás, hogy ráfeszül. Nem vág be neki.
Na szóval, úgy látszik nem úgy sikerült megfogalmazni amit akartam. Szóval én kérek elnézést. :D
Jó segge van a nadrágban és kész.
Semmi gond! :)
Csak kérdeztem, hogy tetszik e a lányoknak, vagy neked, ha feszül a seggünkön a gatya. Én az ilyen seggre feszülős sztreccs farmerokat szeretem, és kíváncsi vagyok a lányok, és a te véleményedre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!