Az eggyik farpofám sokkal nagyobb, mint a másik. Ez
zavarhattja a páromat?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 13:08
1/6 anonim válasza:
miért zavarná?
a test aszimmetrikus
2012. szept. 16. 13:09
2/6 anonim válasza:
Hát ezt nehezen tudom elképzelni,sosem láttam ilyet, annyira biztosan nem vészes, ha eddig nem tűnt fel a párodnak. Egyébként az emberi test egyik fele nem tükörképe a másiknak.
2012. szept. 16. 13:14
3/6 A kérdező kommentje:
De tényleg sokkal nagyobb! Ha megyek valahova ruhával tömöm ki a nadrágom, mert annyira feltünő. Eddig a párom sem tudta a mai sexnél tudta meg. :S
2012. szept. 16. 13:16
4/6 anonim válasza:
gondolod küld privátba képet.természetesen diszkréten kezelem a témát.
De hidd el.ha szeret akkor ez nem probléma.
Ha nagyon szégyenled akkor viszont plasztikai sebész tud rajta segíteni
2012. szept. 16. 13:20
5/6 anonim válasza:
Jujj nem is tudtam h van ilyen:S
Nekem az egyik mellem nagyobb mint a másik szóval átérzem a problémádat:(
2012. szept. 16. 14:53
6/6 anonim válasza:
Ha szeret észre sem veszi, ha nem akkor nem érdemel meg!! Ilyen egyszerű az egész :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.