Milyen időközönként jársz fodrászhoz hajat vágatni?
Évente kb,akkor is csak ritkittatom mert nagyon sok hajam van.
3ezer körül szokott lenni,nincs fix fodrászom,ennyit meg tud bármelyik.
(Festeni párom befesti,azért nem adok pénzt)
25/N
Sose megyek fodrászhoz, mert eddig egyik sem vágta olyanra a hajam mint amilyenre mondtam/mutattam neki. Évek óta magamnak vágom és festem. Így sokkal jobban néz ki, és pénzbe sem kerül:)
25L
Mivel festetem a hajamat, minden hónapban járok, frufruból és a hajam végéből vágatok is.
MAgyarországon egy drágább fodrásznál ez 8.000 felett volt általában, később egy olcsóbbnál 5.500 volt szinte minden alkalommal. Most Németországban élek, itt 36 euróba kerül pontosan, 40-et szoktam adni.
Általában tél végén meg ősz előtt. 3500 huf-ba kerül.
20/L
2 hetente járok a fodrászomhoz, de van amikor sűrűbben is, mert barátnőm. De vágni, csak 3-4-5 havonta szokott belőle. Szokott szólni, hogy "ha legközelebb jössz már vágunk is". Festeni is szokta. Anyagárban dolgozik. A hajvágás 1500 szokott lenni, feltéve ha elkéri.
26N
2-3 havonta, mikor hogy van időm elmenni. Általában festetni szoktam, és a végéből vágatni egy picit ha törik, és kb. évente vágatok fokozatosat.
Nekem ingyen van, de egyébként kb. 2000Ft lenne :)
8 éve voltam utoljára. Magamnak vágom a végét havonta 1x, festve nincs. Fenék alá érő hajam van, és eddig ahány fodrásznál voltam egyik sem tudta hogyan kell rendesen kezelni egy ekkora hajat, csak tépték meg dörzsölték össze-vissza, arra meg nincs szükségem, hogy tönkretegyék. Meg azért sem megyek végül is, mert legutóbb mikor voltam 5 centit mondtam, hogy vágjon, erre lekapott legalább 15 centit...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!