Lány létemre elég szőrös vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha bőrgyógyászhoz megyek vérvételre, stb, akkor feltudnak írni olyan hormonhatású készítményt, amitől megszűnik az erőteljes szőrösödésem? vagy itt már csak a végleges szőrtelenítés segíthet?2012. okt. 9. 22:25
2/4 anonim válasza:
én inkább először a hormonháztartásodat vizsgálnám meg, mert a szőrösségnek lehet az oka a kevés női hormon termelődés is. én a háziorvosomhoz fordulnék, hogy ez természetes-e és hogy mit lehet tenni. ő majd valószínűleg egy vérvétel után elirányít a megfelelő helyre, még ha az a kozmetikus is.
a végleges szőrtelenítés egyébként iszonyú drága, de persze azért lehet próbálkozni, de az se végleges, mert pár év múlva visszanő. be kell szerezni egy epillátort, és edzeni a fájdalmom tűrésed és azzal akár az egész testedről leszedheted az összes szőrt, utána nem lesz erősebb, hanem pont hogy gyengébb, vagyis ritkábban nő vissza a szőr. de évek, mire ez látványos (már a ritkulás).
3/4 anonim válasza:
Előzőnek nagyon igaza van! Tedd azt amiket írt! Én se tudnék jobbat hozzáfűzni!
4/4 anonim válasza:
Ne szőrteleníts. Pár év, és újra a szőrös lesz a divat.
60/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!