Tudok valamit csinálni a melleimmel?
Figyelt kérdés
12 vagyok és a melleim nagyon de nagyon nagyok az osztályban még mindenkinek ,,lapos"a pólója csak nekem nem.:Skérlek segitsetek!az ugrálókötelezés meg a sport jó neki?attól valamennyire kisebb lesz??153 cm 42 kg vagyok2009. aug. 5. 17:28
11/15 A kérdező kommentje:
köszi!mondtam olyan aki nem tud semmit az ne írjon!!
2009. aug. 8. 20:27
12/15 anonim válasza:
Tanácsot kért és kapott, akkor nem tudom miért kell lepontozni és lehülyézni azokat akik a kérdésre válaszoltak, és nem csak annyit írtak h. hagyja békén, természet rendje, stb!
13/15 anonim válasza:
Előző vagyok, a leszorítós melltartót nem szó szerint kell érteni, egyáltalán nem szorít, én is azt használok, és nem lóg tőle a mellem, sőt feszesebbek, mintha egyszerű melltartót hordanék, ami alig tart.
Aki pedig azt sem tudja h. miről beszél az ne ítéljen el másokat!
14/15 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam le senkit
2009. aug. 9. 18:20
15/15 anonim válasza:
nem ítéltem meg senkit!!! el kéne olvasni az üzenetemet mégegyszer, és rájönnél h nem bunkóztam csak azt mondtam h nem értem minek kell 12 éves kislánynak leszorítós melltartó!!!oké, lehet feszesebb, bár ismerőseimnél nem ezt tapasztaltam, de akk is! én akk sem tenném!!
am meg kérdező, nem tom mért írsz ilyeneket, m9ikor csak segíteni szeretnék, de ez egyszerűen hihetetlen, h így válaszolsz vissza!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!