Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak! Tényleg ennyire...

Fiúk/férfiak! Tényleg ennyire szörnyű lennék? Tetszhetek én is valakinek? Mi lehet az oka, hogy senkit sem érdeklek?

Figyelt kérdés

Külső:

- vállig érő sötétbarna, enyhén göndör haj

- kékesszínű szemek

- az arcomra mondták már hogy szép, de én nem szeretem

- 172-173 cm magas

- duci

- nem sminkelem magam

Belső:

- az iskolában sokszor félénk és csendes, de baráti környezetben sokat többet nevetek, viccelődök

- legtöbbször kedves (kiv. aki vmi-vel nagyon kirívja az ellenszenvem, de ilyen kevés van)

- megbízható, hűséges

- érzékeny

- makacs

- szorgalmas

- álmodozós

- Szeretek másoknak örömet okozni, szeretem, ha miattam mosolyognak.

- békés természetű

- ha kell energikus, élettel teli

stb..

Hobbik:

- biciklizés, úszás, görkorizás, sétálgatás

- olvasás-írás

- rajzolás

- néha fotózgatok

Nem tartom ésszerűnek, hogy az emberek vakon követik a trendet, s ezáltal az egyéniségük is elveszik.

Szeretek új ismeretekkel is gazdagodni.

Számomra nem a külsőségek a legfontosabb, hanem a belső értékek.

Néhány kép rólam:

[link]

[link]

[link]

[link]

Az iskolában kevesen szeretnek, és nem viccelek, ha azt mondom, hogy akik szeretnek azok inkább a tanárok... Sokan keresztül néznek rajtam, és egyáltalán nem érdeklem az emberek többségét. Valaki meg csak szimplán "nem csíp", kevés az aki igen. Pedig én tudtommal nem tettem semmit, hogy ez így legyen. Nem szeretek senkivel haragban lenni.

A fiúkat sem érdeklem, más lányok után meg a nyálukat csorgatják... olyan ronda vagy elviselhetetlen lennék?

2012. okt. 7. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én lányként írom le, mi lehet a probléam forrása:

- duciként tünteted fel magad, de nem tűnsz annak. Magyarul gátlásos vagy a saját testeddel szemben - ez nem egy vonzó tulajdonság. Vagy dolgozz az önbizalmadon, vagy pl. járj el aerobicra, tornázz otthon, hogy jobban érezd magad. Hidd el, ha a fejedbe veszed, hogy most mozogsz, sokkal jobban fogod magad érezni a megjelenéseddel kapcsolatban.

- a tulajdonságok alapján nem is tudom mi jön le nekem. A makacs és érzékeny jellem együtt enm jó párosítás - gyakran ez a hisztit takarja. Reméljük, hogy nálad nem így van. A többi tulajdonság meg mintha álomvilágban élnél. Ha pedig így van, ne várd, hogy közelítsenek feléd a fiúk - én is némileg ilyen voltam - amíg el vagy veszve az álomvilágodban :)

Kinézetileg pér tanács:

- szed ki a szemöldököd

- MOSOLYOGJ, mert a képeken ezt nem teszed, unott, nemtörődöm fejet vágsz

- nem tudom hány éves vagy, de ha 15+, szempillaspirál, korrektor belefér, és hidd el, rengeteget dob a megjlenéseden

- vágass frizurát, mert hajad egy bozont

- öltözz valahogy... normálisabban, mert pl. a zöld ruha amit valamelyik képen viselsz, az valami undorító. A farmer-felső kombináció oké, de olyan semmilyen.

Nem vagyok már tini, nem arra biztatlak, hogy kövesd a divatot. Találd meg a saját stílusod, mert a képekről nagyon úgy tűnik, hogy nincs neked. A jellemtelenség pedig szintén nem egy vonzó tulajdonság a fiúk szemében.

2012. okt. 8. 10:19
 12/13 anonim ***** válasza:

átlagos vagy, egyáltalán nem csúnya.

viszont unalmasnak és szürkének tűnsz.

nem az a lány vagy, akire ránézek és sugárzik belőled, hogy érdemes téged megismerni.

ráadásul most is ilyen sablonos szövegeket írtál.. általában az emberek szeretik megtartani az egyéniségüket, nem?

meg mindenki örül, ha újat tanulhatsz,

és azért szerintem az a megszokott inkább, hogy a belső érték a fontosabb.

uncsi.

2012. okt. 8. 14:32
 13/13 VVMMvvmm ***** válasza:

Azért az emberek jelentős részéről nem lehet elmondani,

hogy ruhában izgalmasan nézne ki.Ez túlzott elvárás.

Természetesen ha valakin olyan ruha van ami jól

áll az egyéniségéhez és kihozza alakjának a pozitívumait

akkor más a helyzet.

Amúgy lehet, hogy a kérdező túl igényes és nem veszi észre a hozzá közeledni akaró embereket.Ha valaki túl

magasra teszi a mércét az előbb-utóbb magányossá válhat.

2012. okt. 8. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!