Szép ez a lány? Hány pontot kapna szerintetek a 10-ből?
Semmi extra. Azt nem értem, hogy mitől van neki tökéletes arca. Úgy tudtam, hogy elvileg az a tökéletes arc, ami életben nem is létezik, mert hogy teljesen szimmetrikus. Személy szerint én a nagyobb szemeket, és a kevésbé turcsi orrot szebbnek tartom. (Igen, hogy ha megfelelő szögben fotózzák, akkor nem turcsi az orra, de némelyik képen viszont az. Valamelyik nem fedi a valóságot.)
Charlize Theron szebb, Beyoncét már meg sem említem. De ízlések és pofonok.
Nálam ez a lány egy 7-es. Angliában lehet, hogy 10-esnek számít, de Magyarországon nem.
Azért tartják tökéletesnek, mert teljesen szimmetrikus az arca, amelyen ráadásul az aranymetszési pontok is megvannak. Csúnyának nem csúnya, de nem is túl érdekes. Persze jellegtelennek sem mondanám. A sorozatokban ilyeneket választanak a sorozatgyilkosok áldozatának, hogy a néző együtt érzőbb legyen. A karakteresebb arcú nők meg a főszereplők.
De a kérdésre válaszolva 7-8/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!