14 éves lány vagyok. Hogy tudnám megnöveszteni az önbizalmamat?
A szeplős arc nagyon szép. Nem másokhoz viszonyítsd magad. Hiszen neked ilyennek kell lenned. Ha egyszer eljön az igazi akkor benned nem a hibákat fogja keresni hanem h felfedezzen benned még több csodás. És a meglepetésekből sose fogsz kifogyni.
Ha bízol magadban, elnyered más bizalmát is, nem csak a SAJÁT MAGADÉT"
,,A tapasztalat mondja meg mit tegyél, az önbizalmad pedig lehetővé teszi!"
,,A bízok magamban és a nem bízok magamban szavak között csupán 3 betű a különbség, 3 betű, amely meghatározza életünk irányát..."
,,Ha sikeres akarsz lenni, nem elég egyszer, hanem inkább kétszer bukj el..."
szeplős vagy? dejóóó, én tökre örülnék ha szeplős lehetnék. :)) pedig minden ismerősöm akinek van szinte utálja, nem értem miért.
amúgy meg szerintem fejben dől el, hogy van e önbizalmad vagy nincs, próbálj pozitívan gondolkodni magadról, és ne azon agyaljd, hogy mi az, ami nem tetszik magadon, mert senki nem tökéletes és senki nincs teljesen megelégedve magával, hanem inkább fókuszálj azokra a dolgokra, amiket szeretsz magadon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!