Nem szebbek a cigánylányok és a mediterrán vagy fekete csajok?
Nem tetszik, hogy úgy leszóltad a szőkéket, nem volt jogos. Mindkét típusan van szép és kevésbé szép.
Igaz, hogy a latin nőknek dúsabb a hajuk,és megfelelnek a jelenleg hódító barna bőr trendnek, de nagyon karakteres, szinte már férfias vonásaik vannak. Találkoztam már spanyolokkal, tudom, miről beszélek.
A Föld lakosságának kb 80%-a rendelkezik természetes barna/fekete hajjal, kreol bőrrel és barna szemmel, még szőke kékszeműekből jóval kevesebb van.
A szőkék finom vonásúak, a porcelánfehér bőr pedig törékenységet sugall. Igaz, hogy egy fehérbőrű nő arcán hamarabb látszanak meg a bőrhibák, de senki sem "sápadt lazac". Ha te annak érzed magad, akkor az önbizalmaddal van gond, nem pedig a szőke hajú fehér bőrű nőkkel.
Jah, és kérlek, ne ved egy kalap alá a spanyol és a cigány nőket, semmi hasonlóság nincs bennük.
A spanyolok a latin népek közé tartoznak, a cigányok pedig az indiaikhoz állnak közelebb. Szép indiai n5t sem nagyon láttam még, max. 1 az 1000-ből.
Engem a fekete (néger)csajok hoznak lázba igazán.
de találkoztam már nagyon szép szöszikkel,és igazából ha vkinek fehér a bőre az még nem gáz,de ha porcelán na az már gáz.
Én a thai,filipió,japán,latin,cigány,kínai,csajokért vagyok oda, nálam a szőke ribancok szóba se jöhetnek.
21/F Fehér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!