Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy működik ez a körömfestési...

Hogy működik ez a körömfestési technika? (link)

Figyelt kérdés

Ma találkoztam vele elöször és nagyon érdekelne.

http://www.youtube.com/watch?v=Aak2q1vea-0&feature=related

2012. okt. 5. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Pontosan mi érdekelne? AZt, hogy hogyan csinálja, azt megmutatja a videóban.
2012. okt. 5. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:
hogy marad a körmön a festék, az sima víz amibe mártja, speciális körömlakk kell hozzá stb.
2012. okt. 5. 19:05
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem ezt próbáld meg inkább saját kézzel megfesteni. Biztosan nem fogod tudni ezzel a módszerrel megcsinálni, nem hiszem, hogy az víz, nem próbáltam még, de kétlem, hogy a körömlakk és a sima víz így viselkedne egymással. Nem lehet olyan nehéz kézzel megcsinálni, én megpróbálnám a helyedben.
2012. okt. 5. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
pedig de, én már kipróbáltam és a víz és a sima körömlakk bizony így viselkedik egymással, de nagyon nehéz, inkább simán próbáld meg, é el is csesztem, és olyan, mintha száradna a vízen a körömlakk, szóval nem jó ez...
2012. okt. 5. 20:35
 5/6 mmano88 ***** válasza:
Én már próbáltam, és nagyon szép lett a végeredmény! Sima vízbe kell csepegtetni a lakkot (azt hiszem kicsit langyos vízbe), nekem nem mindegyik körömlakk terült így szét a tetején (sima egyszerű olcsó lakk van amelyik jó volt, és drágább is jó volt, szóval nem ár függő..), utána fogpiszkálóval vagy tűvel kell megráncolni. Nem 5perces művelet, de miután rájöttem hogy melyik lakkal lehet csinálni, utána már viszonylag gyorsan ment. És én pl. úgy csináltam, hogy több ujjamat egyszerre, így nem olyan pepecselős. :)
2012. okt. 5. 23:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) kipróbálom :)
2012. okt. 6. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!