Mondanátok nekem valamilyen programot?
Figyelt kérdés
Én nem nagyon értek ehhez de valami ingyenesen letölthető olyan programot mint ebbe a videóba. Ilyen varázslatok program vagy mit tudom én. http://www.youtube.com/watch?v=H0K_Z3yrn-0&feature=relmfu ezt hogyan milyen programmal csinálják. LINK!!2012. szept. 30. 18:15
1/3 anonim válasza:
Sony Vegas, Adobe After Effects. Ezek nem ingyenesen. Na és? Letöltesz egy kalózverziót piratebayről, és úgyanúgy fog működni. Szerintem nincs olyan ingyenes program, amivel ilyeneket lehet csinálni.
3/3 anonim válasza:
Az elsőnek. Blender sokkal alkalmasabb az ilyen szintű effektek létrehozására és igen, még ingyenes is. Kis bemutató hogy mikre is képes:
Youtube - Tears of Steel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!