Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fotózásra szeretnék menni...

Fotózásra szeretnék menni lehetőleg olcsón, hol keressek?

Figyelt kérdés
Nem akarok kemény tíz-és százezreket fizetni pár képért, de szükségem lenne pár profi, vagy legalábbis jó képre, a retusálás se fontos, ahhoz én is értek, csak egy hozzáértő fotós kéne aki beállít, és van egy jó gépe...illetve a műterem...

2012. okt. 1. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Pl modellonline.hu

Hol laksz?

2012. okt. 1. 14:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Budapest
2012. okt. 1. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
ez engem is erdekel :)
2012. okt. 1. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt a hozzáállást rühellik a fotósok. Nem a géptől lesz fotós valaki. A nyers képeket pedig senki sem fogja kiadni neked, pláne nem ingyen. Ez egy szakma, amibe az emberek pénzt fektetnek, megtanulják, hogy aztán megéljenek belőle. A dizsiben sem mondhatod, hogy bocsi nemfizetek belépőt mert én is tudok keverni...úgyis mindenki dídzsé manapság - amellett, hogy fotós.
2012. okt. 1. 20:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Ahh...nem azt mondtam hogy ingyen kéne, hanem hogy olcsón, és nem fontos a teljes szolgáltatás, nincsenek nagy igényeim
2012. okt. 1. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mindenki azt gondolja, hogy ez így működik, pedig sajnos/szerencsére nem. Egy műtermet összerakni, fenntartani nagyon drága, a berendezési tárgyak milliós nagyságrendben mérhetők, ahogyan a fotós egyéb felszerelése is (fényképezőgép, objektívek, memóriakártyák egyéb eszközök), plusz ezek amortizációs költsége - használod=amortizálódik. A fotósok nem azért kérnek pénzt a munkájukért mert ilyen csúnya ge*ik hanem azért mert ebből élnek, és a feljebb leírt költségek egyébként Őket terhelik. Eleve nem könnyű egy műtermet fenntartani, ha még ingyen/olcsón is dolgozol akkor lehetetlen.
2012. okt. 2. 10:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ráadásul nem elég kitermelni csak a felszerelés árát, hanem adott esetben nem árt megélni!
2012. okt. 2. 15:53
 8/8 anonim válasza:
Szia!Ha ennyire nem akarsz fizetni,meg még a retusáláshoz is "értesz",akkor kérj meg egy barátodat vagy családtagot,hogy fényképezzen le!Elég sok embernek van már tükrös gépe és ettől sajnos,már fotósnak is gondolják magukat!Nem kell ahhoz műterem,hogy valakiről jó képeket lehessen készíteni!A fotósok nem szívesen adnak ki képeket csak úgy,a nyersképet pedig végképp nem!
2012. okt. 5. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!