Lányok, azt honnan tudjuk meg hogy kinek milyen az arcbőre? Pl:száraz, zsiros? És a száraz bőrre milyen alapozót ajánlotok? Lehetőleg ne legyen nagyon drága.
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 10:38
1/2 anonim válasza:
ha húzódik a bőröd akkor száraz. ha fénylik akkor zsíros. ha húzódik az orcákon, de a t-vonalban (homlok,orr, áll) zsíros, akkor vegyes. normál akkor, ha egyik eset sem áll fenn. száraz bőrre sztem valami zsírosabb alapozót használj, talán a nyc, vagy essence, sunflower (vagy ilyesmi a neve, rossmannban lehet kapni, sárgás tubusos és púderillata van:D), ezek nem drágák, kb 1000 ft.
2/2 anonim válasza:
Nekem is száraz a bőröm. Én nem alapozót ajánlanék, hanem színezett hidratálót (én is ezt használok), mert amelett, hogy szép színt ad az arcnak, hidratál is. A száraz bőr nem csúnya,tehát nem kell vakolattal eltakarni csak hidratálni, az viszont nagyon fontos. De ha még is alapozó mellett döntesz, válassz száraz bőrre valót, és amikor felviszed előtte hidratáld a bőröd, és lehetőleg nedves szivaccsal vidd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!