Fiúk nektek csak a hosszú haj tetszik?
Figyelt kérdés
Jobban szeretem röviden, de alapból is olyan csúnya vagyok, hogy lehet legalább a hajamnak nőiesen hosszúnak kéne lennie...vagy az már tök mindegy annyi nem segít rajtam?2012. szept. 30. 20:16
1/6 anonim válasza:
Hosszú hajjal szinte minden nő szebb, főleg ha szép dús haja van és jó frizurája.
2/6 anonim válasza:
Minden hajforma megváltoztatja az egész arcot. Ha jobban tetszik maradjon. Nekem be is jönnek a rövid hajú lányok.
20/F
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Igaz lány vagyok, de ha nem baj válaszolok.
Nem mindenkinek áll jól a hosszú haj, elhiheted. Nekem pl. nagyon hülyén áll, ezért is vágattam le vállig érőre. Most egy kicsit rövidebb is. Nekem csak ez áll jól, hosszú hajjal nagyon idiótán néznék ki.
5/6 anonim válasza:
személy szerint én a vállig érő vagy annál hosszabb hajú lányokat jobban kedvelem, de van néhány kivétel is akiknek tényleg jól áll az ennél rövidebb haj is.
6/6 anonim válasza:
az önbizalomhiányodon segíts először, míg nem fogadod el magad, hogy várod, hogy más elfogadjon? amúgy arctól függ, de a hosszút jobban szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!