Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk nektek csak a hosszú haj...

Fiúk nektek csak a hosszú haj tetszik?

Figyelt kérdés
Jobban szeretem röviden, de alapból is olyan csúnya vagyok, hogy lehet legalább a hajamnak nőiesen hosszúnak kéne lennie...vagy az már tök mindegy annyi nem segít rajtam?
2012. szept. 30. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Hosszú hajjal szinte minden nő szebb, főleg ha szép dús haja van és jó frizurája.
2012. szept. 30. 20:24
 2/6 anonim válasza:

Minden hajforma megváltoztatja az egész arcot. Ha jobban tetszik maradjon. Nekem be is jönnek a rövid hajú lányok.

20/F

2012. szept. 30. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez sokkal jobb, mint a legtöbb sima hosszú haj de ez minimum hosszúság

[link]

2012. szept. 30. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Igaz lány vagyok, de ha nem baj válaszolok.

Nem mindenkinek áll jól a hosszú haj, elhiheted. Nekem pl. nagyon hülyén áll, ezért is vágattam le vállig érőre. Most egy kicsit rövidebb is. Nekem csak ez áll jól, hosszú hajjal nagyon idiótán néznék ki.

2012. szept. 30. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
személy szerint én a vállig érő vagy annál hosszabb hajú lányokat jobban kedvelem, de van néhány kivétel is akiknek tényleg jól áll az ennél rövidebb haj is.
2012. szept. 30. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:
az önbizalomhiányodon segíts először, míg nem fogadod el magad, hogy várod, hogy más elfogadjon? amúgy arctól függ, de a hosszút jobban szeretem
2012. okt. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!