Mire gondoltok lányok amikor egy fiúra azt mondjátok hogy ápolt?
Lányok! Amikor azt mondjátok hogy egy fiú ápolt akkor konkréten mire gondoltok? Mert én úgy tudom ez a lányoknál sokat számít ha valaki ápolt persze a fiúknál is ,de a lányoknál az ápoltság szerintem alap dolog. Meg gondolom egy lánynál az ápoltság szó mást jelent mint egy fiúnál és ezért mind a két nem másra gondol amikor azt mondja valakire.
Tehát még1x a kérdésem: Mire gondoltok amikor az ápolt szót mondjátok egy fiúra?
u.i: bocs ha egy kicsit túl bonyolítottam :D
-Fürödjön
-mosson hajat, ha akkor a haja akkor fésülje is
-körmei ne legyen piszkos, avagy ne rágja
-meg ha problémás a bőre akkor tisztítsa :D
frissen mosott haj(max 2 napos, de ez függ a haj hosszától is), előnyös frizura, frissen legyen borotválkozva(ha illik a stílusához, akkor még egy párnapos borosta is belefér). rendes, tiszta ruhában legyen. legyen jó illata. ne legyen száraz a bőre.
én még szeretem, ha kulturáltan szőrtelenítve van. értem itt, hogy ne legyen a hónaljkutya meg a fanszőrzete 10en akárhány cm hosszú, mert az se nem esztétikus se nem higiénikus.
Ha egy fiú szerintem ápolt akkor: fürdik naponta, nem koszos a körme, nem zsíros a haja, nincs semmilyen "émelyítő" szaga, és nincs szakmunkásbajusza :D
Nem ragaszkodok egyébként a parfüm használathoz, sőt olyan srácot is ismerek, aki dezodort sem használ(nagy környezetvédő az ember) és semmilyen bűze nincs, sőt tök jó illata van :D A szoli az ki van zárva alapból, és a piperecuccok is. Ezek maradjanak meg a lányoknak szerintem :D
Fürödjön, mosson hajat, ne legyen erős testszaga, ne legyen büdös a lehellete, ne legyen lepedékes a foga, adjon az intim higiéniára (tehát ne napokig hordjon 1 alsógatyát és a fütyijét és környékét alaposan mossa meg minden nap), borotválkozzon (borosta belefér), ne legyenek elkaparva a pattanásai, ápoltak legyenek a körmei (tiszta és nem rágott)
Nálam ezt jelenti.
ÉS igen nagyon sokat számít és a fiúknál is alapnak kellene lennie, nem csak a lányoknál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!