13 éves lánynak fullcap?
ez egy sapka. mi lehetne ez ellen kivetnivaló egyetlen szülő számára is???? azt hittem valami új testékszer, vagy nemtom,valami megbotránkoztató izé.
JA, HOGY EZ MAJDNEM 10.000 FT?????? most nézem csak... hát a saját pénzedből,amiért keményen megdolgoztál,nah abból nyugodtan megengedném hogy megvedd!
Szerintem vehetsz magadnak, ha illik a stílusodhoz akkor vegyed. Most ez úgy is divat.. Nekem nem tetszenek ezek a sapkák, de nem zavar, ha lány hordja. :)
L/15
Szerintem nagyon gáz. De te tudod.
14L
hogy mennyien hordanak fullcapet és még így is azt mondják sokan , hogy gáz.. mi benne a gáz de most komolyan? Mindenki a 2000-es években él vagy mi , hogy olyan a stílusotok? 2012-őt írunk csak úgy mondom. Amúgy szerintem jól néz ki a fiúkon , lányokon is de csak ha megvan hozzá a stílusod és csak tényleg azért veszed mert tetszik nem azért , hogy jhaj de menő legyél tőle..
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!