Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Krémmel lehet szőrteleníteni...

Krémmel lehet szőrteleníteni a fenekem?

Figyelt kérdés

Eléggé szőrös kívül-belül, és sötét is...:S epilátort használtam már kívül, de belül úgy hallottam nem vmi higiénikus...borotvától meg még rosszabb lett, gyanta meg sztem nekem felejtős....

Mit tudnátok ajánlani, hogy ne fájjon? Krémtől nem lehet vmi baj?

2009. aug. 3. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
krémtől nem lesz semmi bajod de szart ér a krém
2009. aug. 3. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
szia a krémtől nem lehet semmi bajod de ahogy elöttem is irtám nem ér semmit bár kipróbálhatod igazából nekem nincs ilyen gondom és fogalmam sincs mivel szethednél ki a szőrt (a krémről annyit tok hogy a honomaljáról próbáltam krémmel leszedni a szőrt de kb 3/4 ott is maradt úgyhogy borotválom)de a fenekedre nincs 5letem
2009. aug. 4. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
A krém nagoyn jó csak a türelmetlenek leszedik 5 perc után...hiába van ráírva hogy 5 perc az csak a kis pelyhes szőrre elég az erősebb szőrnek 10 perc kell de azalatt teljesen leszedi:)
2009. aug. 15. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
A belső felületeknél(nyílásoknál)semmiképp nem ajánlom a krémet.Hiszen elég nagy a fertőzés vagy gyulladás esélye.A sok szintetikus anyag miatt ami bekerülhet.Én a gyantát ajánlom,gyors és tartós megoldás.Ehhez viszont kell a kozmetikus segítsége.
2009. aug. 15. 20:05
 5/6 A kérdező kommentje:
gyanta...áááá az irtózatosan fáj....:S épp ezért szeretnék tartós megoldást, ami annyira nem fáj, tudom a szépségért meg kell szenvedni, de ááá...:) azért köszi :)
2009. aug. 16. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:
kedves 3. én 5 perc helyett 15 percig hagytam rajta a krémet és az nem ér semmit és sztem ne próbáld ki azért amit a 4.irt
2009. aug. 16. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!