Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen az alakom? 18l (képpel)

Milyen az alakom? 18l (képpel)

Figyelt kérdés

Kíváncsi volnék, mit gondoltok az alakomról :)

[link]

Kort és nemet is kérnék :)

2012. szept. 28. 21:54
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim válasza:
97%

Szerintem meg az a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben, és elsősorban önmagadnak felelj meg!

Én sose voltam telt alkat, most is hízókúrán vagyok, szeretném elérni a 60kgot a 170-es magasságomhoz! (: Nem igazán érdekel, hogy ki mit gondol, tetszik, nem tetszik, én úgy érzem majd jól magam!

Sok sikert neked!

A pasiktól meg már úgy unom ezeket a tipikus beszólásokat...a nők NEM szexuális eszközök! Nektek persze csak az számít hogy ki megd*gható, meg ki nem...szánalmasak vagytok! Egek, hol vannak a férfiak...-.-

2012. szept. 28. 22:26
 32/59 anonim ***** válasza:
30%

31:

"a nők NEM szexuális eszközök!"

persze, hogy nem.

főzzön, takarítson, mosson is.

2012. szept. 28. 22:28
 33/59 anonim válasza:

nem látom a képet!elküldöd privátban?:)

egyébként gratulálok a 20 kg-hoz!!:)

2012. szept. 28. 22:34
 34/59 anonim ***** válasza:
Szerintem szép nőies, de az a mínusz öt kiló tényleg nem fog ártani. No meg a bőrödet sem lehet szó nélkül hagyni. Ügyes vagy! Hogy sikerült 20 kilót leadnod?
2012. szept. 28. 22:35
 35/59 anonim válasza:
mégis látom,csak előbb nem nyitotta meg!szerintem ha ledobsz még nagyon jó lesz,de már így sem zavaró!
2012. szept. 28. 22:37
 36/59 A kérdező kommentje:
Kellett egy hatalmas pofon az élettől :) Azt most nem fejteném ki :) A lényeg hogy utólag már nem bánom mert elindított egy úton, ami az én utam... Elkezdtem futni, úszni és sokat biciklizni, vizet inni és rengeteg gyümit meg zöldséget enni. Van egy holt pont, amit el kell érni onnan vagy visszaesel vagy túllendülsz. Nekem sikerült túllendülnöm, mert a futásban nem a fáradságot izzadást láttam hanem megszerettem futni,ha lemegyek a közértbe már nem csábulok el a muffinok láttán hanem veszek pár darab almát :)
2012. szept. 28. 22:40
 37/59 anonim ***** válasza:

Husis vagy, de nekem tetszik!:)

22F

2012. szept. 28. 22:47
 38/59 anonim ***** válasza:
0%
Igen, kicsit husis, de megdugnálak XDDD
2012. szept. 28. 23:52
 39/59 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező (21-es vok)....a gyümölcs nem a legjobb választás a gyümölcscukor miatt. Be kellene vinned vitaminokat, telítetlen zsírsavat, és elegendő fehérjét is.
2012. szept. 29. 00:03
 40/59 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon tetszik az alakod,gratulálok a fogyáshoz!Csak így tovább!
2012. szept. 29. 01:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!