A srácok nálatok mennyire számít a mellméret?
Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem hogy a pasik nagytöbbsége túlságosan is csak a nagyobb mellű lányokat tartja szépnek, szexinek. Nekem szerintem elég jó alakom van amit már több pasi is említett de a melleim azok kicsik akárhonnan nézzük, optikailag persze csalhatok de azért nema végtelenségig. Sokszor mondták már hogy miyen jó a fenekem, ez akkor most ellensúlyozza azt hogy mellméretben nem bővelkedem ? Nem vagyok lapos csak kicsik a melleim a többi méretemhez képest -.- . Azért krédezem mert több pasi is annyira rá van kattanva arra mekkora egy csaj melle hogy arra gondolok akkor az mindegy emellett hogy szép a lábam vagy a fenekem.2009. aug. 3. 13:54
1/4 anonim válasza:
írtad hogy szép a feneked. az nagyon tudja ellensúlyozni ám.
képet tudnál belinkelni?
16F
2/4 anonim válasza:
Tudod, kinek a pap, kinek a papné - kinek meg a paplan. Tartja a mondás.
Én személy szerint a formás feszes melleket szeretem, de a méret ne legyen extrém ( nagy / kicsi ).
A feszes mell tartja a formáját, és mutatós.
Emellett nekem egy formás fenék, vagy szép láb hamarabb feltűnik. Különben is az összkép számít. Légy csinos vonzó, nőies, mosolygós. A kisugárzás sokkal fontosabb mint a mellméret.
3/4 anonim válasza:
rakjál be pár mell tartós képet amin oldalasan,hátulról,előről vagy lefényképezve
de egyépként emberfüggő mert vaki azt szereti amikor van segg vki meg azt amikor van mell
18/F
4/4 A kérdező kommentje:
Bocsi de ezt a részt kihagynám XD
2009. szept. 28. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!