Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szalagavató! Ciki ha két lány...

Szalagavató! Ciki ha két lány keringőzik egymással?

Figyelt kérdés

Sokkal több lány van az osztályban, mint fiú. Decemberben lesz a szalagavatónk.

Sajnos nagyon rossz osztály vagyunk, semmiben sem tuduk egyetérteni. Egy-két csaj parancsolgat, a többi meg ugrál.

Azt akarják, hogy mindenki keringőzzön, de nem jut minden lánynak fiú. Nem engedik, hogy más osztályból esetleg más suliból hozzunk partnert, mert hogy csak osztálytárs léphet fel.

Kitalálták, hogy majd lány lánnyal keringőzik. Csak szerintem ciki ez?

Mások akik voltak hasonló helyzetben, hogy oldottátok meg?

2012. szept. 26. 17:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
Igen, ciki.
2012. szept. 26. 17:47
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

ilyen egyszerűen nincs, hogy nem te döntesz

bejelented, hogy te a nézőtéren fogsz ülni, és a próbákra sem mész el, semmit nem fizetsz.

ennyi

2012. szept. 26. 17:48
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

ó de hülye vagy, már ne is haragudj

mi az, hogy nem táncolhat a barátod? ha a tanár megtiltja, akkor oké, de nehogymár egy liba mondja meg, hogy mit csinálj

nem kell velük foglalkozni, a próbákon ott lesz a barátod, és kész vele táncolsz, gyakorolsz, azrtán annyi

2012. szept. 26. 17:50
 14/24 A kérdező kommentje:

Mondtam, de kiabálni kezdtek, hisztiztek, hogy én teszek tönkre mindent...

Két lány nem táncol. az egyik azért, mert duci, és nem szeretne szűk ruhát viselni, a másik pedig azért, mert nincs kedve.

Mijkor én zt mondtam, nem akarok, majdnem felrobbantak, és mindennek lehordtak. Élükön a fent említett kettővel.

Hát léteznek ilyen idióták?

2012. szept. 26. 17:50
 15/24 A kérdező kommentje:
Június óta harcolok az igazamért, de már belefáradtam, ha nem tetszik nekik valami ordítoznak.
2012. szept. 26. 17:52
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

itt nincs semmiféle kérdés, te már eldöntötted, hogy engedelmeskedsz és lánnyal fogsz táncolni, az időmet raboltad, teljesen feleslegesen

egyébként csak úgy megjegsyzem, hogy hagy ordítsanak, te odaviszed a barátodat, és a próbán táncoltok, és ennyi

egyébként nem tudom elképzelni ezt a szituációt.. osztályfőnöki órán ordítanak? a tanár mit szól? vagy szünetben? egyszerűen otthagyod őket, és kész

2012. szept. 26. 18:02
 17/24 A kérdező kommentje:
Az osztályfőnök kivonta magát az egészből, azt mondta, őt nem érdekli, oldjuk meg.
2012. szept. 26. 18:03
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
hát én a helyedben beállítanék a barátommal a táncra, leszarnám ki mit gondol. szerintem elég gáz, hogy lány lánnyal táncol
2012. szept. 26. 18:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesóm szalagavatóján is volt olyan, hogy 2 lány együtt keringőzött...

Érdekes látvány volt.

Nálunk azt csinálták, amit valaki írt, hogy a végzős osztályokat összevonták keringőnél, így jutott minden lánynak fiú.

(Én sajnos nem keringőzhettem, ez az egyszer előforduló dolog kimaradt az életemből egyéb hivatalos elfoglaltság miatt, amit pont arra az időpontra tettek, mint a keringő próbák, eléggé hiányérzetem volt:-()

2012. szept. 26. 18:05
 20/24 A kérdező kommentje:

Már arrra is gondoltunk a barátommal, hogy ketten betanulunk egy keringőt az osztály tudta nélkül.

Mivel nem tudnak megegyezni, nem lesz műsoruk.

2012. szept. 26. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!