Szalagavató! Ciki ha két lány keringőzik egymással?
Sokkal több lány van az osztályban, mint fiú. Decemberben lesz a szalagavatónk.
Sajnos nagyon rossz osztály vagyunk, semmiben sem tuduk egyetérteni. Egy-két csaj parancsolgat, a többi meg ugrál.
Azt akarják, hogy mindenki keringőzzön, de nem jut minden lánynak fiú. Nem engedik, hogy más osztályból esetleg más suliból hozzunk partnert, mert hogy csak osztálytárs léphet fel.
Kitalálták, hogy majd lány lánnyal keringőzik. Csak szerintem ciki ez?
Mások akik voltak hasonló helyzetben, hogy oldottátok meg?
ilyen egyszerűen nincs, hogy nem te döntesz
bejelented, hogy te a nézőtéren fogsz ülni, és a próbákra sem mész el, semmit nem fizetsz.
ennyi
ó de hülye vagy, már ne is haragudj
mi az, hogy nem táncolhat a barátod? ha a tanár megtiltja, akkor oké, de nehogymár egy liba mondja meg, hogy mit csinálj
nem kell velük foglalkozni, a próbákon ott lesz a barátod, és kész vele táncolsz, gyakorolsz, azrtán annyi
Mondtam, de kiabálni kezdtek, hisztiztek, hogy én teszek tönkre mindent...
Két lány nem táncol. az egyik azért, mert duci, és nem szeretne szűk ruhát viselni, a másik pedig azért, mert nincs kedve.
Mijkor én zt mondtam, nem akarok, majdnem felrobbantak, és mindennek lehordtak. Élükön a fent említett kettővel.
Hát léteznek ilyen idióták?
itt nincs semmiféle kérdés, te már eldöntötted, hogy engedelmeskedsz és lánnyal fogsz táncolni, az időmet raboltad, teljesen feleslegesen
egyébként csak úgy megjegsyzem, hogy hagy ordítsanak, te odaviszed a barátodat, és a próbán táncoltok, és ennyi
egyébként nem tudom elképzelni ezt a szituációt.. osztályfőnöki órán ordítanak? a tanár mit szól? vagy szünetben? egyszerűen otthagyod őket, és kész
Unokatesóm szalagavatóján is volt olyan, hogy 2 lány együtt keringőzött...
Érdekes látvány volt.
Nálunk azt csinálták, amit valaki írt, hogy a végzős osztályokat összevonták keringőnél, így jutott minden lánynak fiú.
(Én sajnos nem keringőzhettem, ez az egyszer előforduló dolog kimaradt az életemből egyéb hivatalos elfoglaltság miatt, amit pont arra az időpontra tettek, mint a keringő próbák, eléggé hiányérzetem volt:-()
Már arrra is gondoltunk a barátommal, hogy ketten betanulunk egy keringőt az osztály tudta nélkül.
Mivel nem tudnak megegyezni, nem lesz műsoruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!