Hány kg kellene legyek 162 centihez? 15/l
gyóóó hát én ennyi cm vagyok és 56 kg vagyok xdd
nem mondom h csont sovány vagyok,de azért nem vagyok kövér...
Az is számít, hogy hány éves vagy.Én 165 cm. magas vagyok és 62 kg.Nem vagyok sovány, de kövér sem!( Nagy mellem van és olyan "husibb" fenekem)33 éves vagyok, ez így pont jó. szerintem,mindenképp hízz egy kicsit, mert 15 évesen olyan 47 kg-nak kellene lenned a magasságodhoz.Hidd el, az
"egészséges"(lelkű) pasik a kerek, formás csajokat szeretik!!
50 kg, de nem mindegy, hogy zsír vagy izom az a plusz 8 kiló (mostani súlyodhoz) :)
Én 52 kg vagyok 160 centihez, és mégis többen vékonynak mondanának, pedig igencsak rendesen sportolok: járok el futni; srácokkal focizom; úszom, hasonlók.
Az pedig, hogy "egészséges" lelkű férfiak a kerekebb nőket szeretik, általánosítás, és szerintem baromság. Ne mondják már mások meg, mitől lesz egy férfinek egészséges a lelke. Kérlek, attól, hogy valaki nem szereti a csokit (amit én imádok) még ugyanúgy ép ember lelkileg. Sőt, akkor is, ha épp a kerek, husis nőket tartja vonzónak. Szíve joga mindenkinek eldönteni, Ő mit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!