Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek jó a csajoknál?

Hogyan legyek jó a csajoknál?

Figyelt kérdés

Magamról : 14 éves vagyok a kövér és a vékony között vagyok ruhák között farmer és valami fekete cucc néha sapka stílusom a lányokkal kedves néha bókolok de nem nagyon merek velük beszélni sokat a szemükbe nézni meg sehogy...

Valaki segítsen hogy mit tegyek

#Csaj-Stílus-Segítség
2012. szept. 4. 07:17
 1/2 anonim válasza:
43%

Először is állj ki a kövér és a vékony közül, mert ha melletted állnak, rontják az összképet. XD

Namost, döntsd el, hogy barátnőt szeretnél, vagy csak ribit. Ha ribit, akkor legyél bunkó a csajokkal, nézd őket semmibe, villogj előttük a pénzeddel és a cuccaiddal és dögleni fognak utánad, aztán 1-2 hónap múlva megunnak.

Ha barátnőt szeretnél, akkor maradj továbbra is kedves és várj. Először a lányok majd neked sírják el, hogy a macsó barátjuk mekkora bunkó és miért nem találnak egy hozzád hasonló srácot. Aztán, mikor már megjött az eszük (ez leghamarabb 24-25 éves korukban történik meg) rájönnek, hogy a macsó bunkók helyett a magadfajta kedves srácokat kellene választaniuk. Persze ilyenkorra már van, amelyik túl van egy váláson is, de ekkor jön el az esélyed és NORMÁLIS barátnőd lesz, nem csak egy csaj aki szórakozik veled.

2012. szept. 4. 09:28
 2/2 A kérdező kommentje:

Próbálok kitűnni :D

Hát barátnőt szeretnék úgymond de azért kicsit ribis fajtát :D

De azért azt nem írtam le hogy a csaj az nevet a poénaimon meg azért néha "szemezik" velem de nem tudom hogy csak játszik e velem vagy tényleg érez valamit irántam :D

2012. szept. 4. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!