Hogyan állíthatnám meg a lábam növekedését?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok 175 cm és 45 ös a lábam már így is túl nagy a lábam és már igy is alig kapok a lábamra való supra, dc, umf ,fox, cipőket és nagyon nem szeretnék kinőni ezekből a jó márkás cipőkből meg egyébkéntsem szeretnék nagy lábat :S2012. szept. 24. 19:54
1/8 anonim válasza:
Sehogy.
De ha vigasztal nekem 14 évesen megállt a lábam a növekedésben :D
2/8 anonim válasza:
Ez genetika.Nem tudod leállítani a lábad növekedését,az hogy mekkorára vagy meddig nő,a génjeidbe van kódolva.Lehet hogy megáll már most és akkor jól jártál,de lehet hogy még nő és ezt te nem tudod befolyásolni.
4/8 A kérdező kommentje:
:S köszi szépen
2012. szept. 24. 20:07
5/8 A kérdező kommentje:
utolsó -.-"
2012. szept. 24. 20:07
6/8 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 15 évesen még bőven kényelmes volt egy 25 centis belső talphosszú 40-es Nike cipő, meg 19-20 éves koromban is 40-es félcipőkben jártam. Anyukám mindig azt mondta, hogy a kor előre haladtával tovább nyúlik a lábfej. Magyarán nem a növekedés miatt, hanem megnyúlik hosszra a terhelés miatt. És sajnos igaza volt. Először csak 41-42 cipők kellettek, most meg már oda jutottam, hogy a 42-es ritkán jó rám. Sajnos nő létemre 27-27,5 centis belső talphosszú sportcipőkre kényszeredtem. Nincs más választásom. 26 éves vagyok.
7/8 anonim válasza:
Én hallottam egy krémrõl, ami megállítja a láb növekedését. Vagy esetleg a spanyolcsizmát tudom javasolni. Jézusom...
Szerinted mivel tudod befolyásolni a növekedésed!? AZ eszed méretét már sikerült.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen :D
2012. szept. 25. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!