Hogy lehetne felgyorsítani a haj növekedését?
Miért vágattad le?
Egyébként sajnos nem fog ennyit nőni, bármit teszel.
Várni kell, ez az egyetlen megoldás.
Egy hónap alatt nem fog öt centit nőni!
Viszont én hallottam olyat, hogy a tojásos-ricinus olajos pakolás segíti a haj növekedését. Anni az egész, hogy egy kis tálba teszel egy tojás sárgáját és két evőkanál ricinus olajat, jól elkevered, majd felviszed a hajadra, a haj tövétől a végéig. Tegyél zuhanysapkát a hajadra, vagy nagyobb nejlont és úgy tekerd be törölközőbe. Hagyd a hajadon a pakolást 20-25 percig, majd alaposan mosd ki, de vigyázz, kicsit nehézkes kimosni a hajból, ezért több időt igényel a kimosás.
Én még csak egyszer próbáltam ki kíváncsiságból, egy alkalomtól feltűnően nagy változás a hajam hosszán nem lett, viszont sokkal puhább és fényesebb lett a hajam.
Mondjuk, ha hetente 1x használod és tényleg beválik (egyénfüggő, hogy kinek mi válik be), akkor talán 2-3 cm-t nőhet a hajad.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!