Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A rózsaszín Playboy parfümöt...

A rózsaszín Playboy parfümöt használhatják harmincas nők?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem mit kell ennyit vitázni, a kérdező nem ezt kérdezte!

Kérdező: persze, használd nyugodtan ha neked az tetszik! Fiatal vagy, nyugodtan használhatod te is :)

Különben is rajtad nem ugyanúgy hat majd mint egy 17-18 éves tinilányon. Úgy értem nekem van idősebb barátnőm aki olyan parfümöt használ, amit kb. a 16 évesek de rajta mégsem nevetséges és hozzá illik, én meg nem mondtam volna, hogy azt a gagyinak nevezett cuccot használja, amit a kiscsajok.

Múltkor 4-5 nő beszélgette, hogy mennyire szeretik ezt a playboyt, ők is kb. 25-30 évesek voltak... szóval használd csak, ha azt szeretnéd.

És nem értem miért kell leszólni azért valakit, mert olcsóbb vagy nem nem annyira márkás terméket választ. Én pl. sokszor rendelek az avonból... tudom, hogy az nem nevezhető parfümnek és nem is tart sokáig de nem engedhetem meg magamnak a drágábbat egyelőre. Persze már belátom inkább megéri gyűjteni a pénzt és venni egy normálisat, most már ezt is fogom tenni...

De különben sem az volt a kérdés, hogy ki mit gondol az adott illatról és hogy kiszerint gagyi... szerintem van ennél gagyibb is bőven. De szerintem nincs ezzel baj, tőlem ugyan távol áll ez az illat, de akinek ez tetszik hát használja ezt. A lényeg, hogy felvidítson az illata és azt érezd amikor magadra fújod, hogy igen ez az. Tényleg ez az illat ami illik hozzád.

2009. aug. 3. 01:26
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó Hozzászólónak is nagyon köszönöm a válaszát. Örülök, hogy vannak itt hozzám hasonló "normális hozzáállású" emberkék is. Az illatot egyenlőre még nem is ismerem, de olyan sokan dicsérik itt is, hogy kíváncsi lettem rá. Majd megpróbálom megillatolni a DM-ben, ha van teszter.
2009. aug. 3. 08:22
 13/15 anonim ***** válasza:
21 évesen én is a Playboy Pinket használom és eddig kivétel nélkül mindenki megdícsérte,érdekes,amikor más parfüm volt rajtam(márkás) azt nem dícsérték.Én szeretem az illatát,párom is.Az,hogy olcsóbb mint a többi nekem csak jól jön ki:)Amúgy sok helyen lehet kapni,narancs,mandarin,jázmin és tubarozsa kompozíció
2009. okt. 27. 21:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam, hogy a Jean-Paul Gaultier Classique-jának az utánzata. A párom is imádja. Bár én csak estére, otthonra használom.
2009. okt. 28. 13:28
 15/15 anonim ***** válasza:

szia!Látom jó régi már a kérdés,de válaszolok:most van egy új fajta Playboy parfüm,30ml-es kiszerelésben-tényleg nem az a "gagyibb" eddigi,szerintem ez már minőségibb termék,nekem tetszik,pedig én sem rajongok a Playboyért...

Amúgy érdekes emberek vannak itt,csak annyit tennék még hozzá,hogy Nekem is van Carolina Herrera és társai meg vannak teljesen olcsó(1000ft-os)parfümjeim is,és érdekes módon ezeket is ugyanúgy lehet érezni,mint az előbb említett drágákat-tudom,mert mások mindig kérdezik,hogy milyen illat van rajtam.

Mindezek után nekem az az észrevételem,hogy a legtöbbet mégis az Avon-os parfümök érnek,nekem minden méregdrága és olcsó parfümöm mellett ezek az illatok jöttek be legjobban és ezek a legtartósabbak is,tényleg nagyon intenzívek(pl Little Black Dress)

2010. szept. 18. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!