11/23 anonim válasza:
szerintem jól nézel ki helyes vagy csak ne nagyon menj át giccsbe , nekem mondjuk alapból nem tetszik ha egy fiúnak van fülbevalója, el tudom képzelni hogy próbálsz mindig divatosan öltözködni csak szerintem a disco nyomulós style-t próbáld kerülni-> glitteres kristállyal díszített színes pólók..stb. Ez a kép jól sikerült , legalább kint van a szabadban, sokkal természetesebbnek ellenben azokkal a képekkel amik a fürdőszobában készülnek félmeztelenül napszemüvegben
13/23 anonim válasza:
réztolvaj vagy? gyanús, hogy igen
14/23 anonim válasza:
bocsánat, : színesfém tolvaj vagy? mert szerintem igen
15/23 anonim válasza:
Nekem bejössz, jól nézel ki .
16/23 anonim válasza:
13/15 : Elég suta paraszt vagy már nem azért. Arra nem gondoltál, hogy vannak sötétebb bőrű emberek? De ha nem is ez van nem mindegyik ember olyan mint a többi "fajtársuk" Bunkó
17/23 anonim válasza:
szerintem nem cigány a srác.. max többet volt a napon nyáron.. hidd el tudom milyenek a cigányok...
18/23 anonim válasza:
A külsőd mondjuk átlagos, de a stílusod nekem nagyon ellenszenves, már a kép alapján. Gondolok itt az öltözködésedre, a hajviseletedre és a tekintetedre.
19/23 anonim válasza:
kilences!!!!!!! ????? hmm?? :-)
20/23 anonim válasza:
Nem kéne kötöszködni, semmi giccsparádé nincs a képen! Vagy mit vártok? bolyhos melegítőnacit kopott pólóval zsíros hajjal???!!:))) Ugyanmár, feleslegesen kritizáljátok anonim oldalon , lemerem fogadni, hogy szarabbul néz ki, mint férfi, mint nő akik ide írtak. Ha tudsz érdemleges választ adni leírod, ha meg nem, akkor tovább mész. Nem itt kell levezetni a feszkót!
Szerintem helyes vagy, és jó a stílusod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!