Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezek a beállások/pózok mennyir...

Ezek a beállások/pózok mennyire szexisek?

Figyelt kérdés

[link]

Mit gondoltok a képekről?

A stílusról, a beállásról, az összhatásról?

Női / férfi szemmel mi jut róla eszetekbe?

2009. aug. 1. 19:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%

A màsodik szàmomra abszolut nem szexi,a harmadik inkàbb bàjos,aranyos,szerintem az elsö mondhato szexinek.

Persze kinek mit jelent szexi...

2009. aug. 1. 20:02
 2/22 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ezek tipikusan olyan 16-18 éves lányokról készült képek amivel ők nagyon szexisen szeretnének kinézni, ezzel reklámozzák hogy "Hahóó pasik itt vagyok, egy kis pucsítás egy kis csücsörítés"...

A ruhát tekintve a 3.kép tetszik.

Összességében mind nagyon erőltetett.

2009. aug. 1. 20:04
 3/22 anonim ***** válasza:
87%
ííí, ezek nem szexi képek...inkább erőltetett, ahogy azt előttem is írta valaki.
2009. aug. 1. 20:10
 4/22 anonim ***** válasza:
63%
Én talán az elsőt mondanám inkább csak szexinek.A másodikon nem értem mi az eröltetett hisz csak beállt egy egyszerű pózba a csaj na mind1.Az utolsó meg szerintem egy poénos beállás szórakozás képp.Üdv!
2009. aug. 1. 20:13
 5/22 anonim ***** válasza:
32%
K*urvás.
2009. aug. 1. 20:13
 6/22 anonim ***** válasza:
93%

Ezek a pózok egypatronos lánykákra utalnak. Pasiknak lehet ez kell, de egy alkalomra.

Én lány vagyok, és szerintem nem szexisek. Már az összhatás sem egyiknél se. Erőltetett mindegyik, meg ez a csücsörítés, pucsítás:S

2009. aug. 1. 20:14
 7/22 anonim ***** válasza:
86%
Végtelenül primitív és szánalmas.
2009. aug. 1. 20:21
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul erőltetett. Reklámozós. Nem fain sztem. Sokkal édesebb tud lenni egy természetben, strandon, parkban készült kép, bájos mosollyal párosítva.
2009. aug. 1. 20:37
 9/22 anonim ***** válasza:
25%

Nekem tetszik h az mind a három csaj igényes, nem raknak ki túl sokat mégis jó az összhatás.

Ja a pózok azok mesterkéltek :X bevallom én inkább nézek ilyen képeket mint a szokásos ülök a fotelben és bájosan vigyorgok.

Mark/19

2009. aug. 1. 21:00
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Az első beállás szerintem szexi.
2009. aug. 1. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!