Lányok, nektek melyik srác tetszik legjobban? (kép)
Ők mint a youtube-ról lehetnek ismerősek. :)
Odaírtam mindenki alá a nevét/felhasználónevét/mindkettőt, de ezt csak azért, ha nagyon érdekel titeket.
Szeretnék megkérni mindenki, hogy inkább csak a képek alapján döntsön!
Tinilányoknak szól a kérdés, és ha egyik srác sem felel meg a feltételeidnek, akkor nem kell megjegyezned!
Szóval melyik srác tetszik a legjobban? :)
Esetleg csinálhattok listát is.
Kezdem én:
1- 4.
2- 1. (ők ketten majdnem holtversenyben, mindkettő ♡)
3- 2. (alig-alig)
4- 3. (nekem ő nem tetszik) :)
Előre is köszi a válaszotokat! :)
Én csak az egyiküket ismerem, Charlie-t (2.), szóval nem tudom, hogy emiatt-e, de őt tartom a leghelyesebbnek. Imádom a brit kiejtését, de én kb. egy hajléktalantól is elájulnék, ha brit akcentussal beszélne, annyira odáig s vissza vagyok érte. :D Aztán nálam a második helyezett a 4. képen található fiú, a másik kettő pedig egyáltalán nem tetszik, az első tényleg elég ijesztő, a 3. pedig nem váltott ki belőlem semmilyen érzelmet...
Egyébként úgy igazából egyik sem az esetem, a suliban 5 perc alatt összeszedek 10 srácot, akik (szerintem) helyesebbek náluk... Szóval ez csak egy "ha nagyon muszáj" lista volt. :D
16/L
Charlie!!! Imádom. :D Sajnos nem vagyok pártatlan, mivel imádom a videóit, a többi srácot meg nem ismerem. Illetve annak a Jack-nek a videóit néztem még, de ő nekem nem jön be, talán hosszú hajjal jó lenne. xd Nekem a hosszú haj alapfeltétel a pasiknál.
Szóval, ha engem kérdezel, Charlie! Mindenképp! : D
19/L (gáz, hogy még ilyenekkel foglalkozom? xd)
De amúgy ha javasolhatok még egyet: touchtheskyfilms (Christian Novelli)
Nagyon jó videókat csinál, legalábbis nekem bejön ez a fajta humor, szerintem érdemes nézni. És tök cuki a pasi :)
Uh de édik *.* :$
Az elsőt jól lecumiztatnám, a másodikat keményen megdugnám, a harmadikra csak ráverném, a negyedikkel meg hancúroznék egész nap.
SP voltam sziasztok!
Először is hogy megjegyezzem egyik sem lehet több 16-nál, szóval nagyon kisfiúk még hozzám :) de azért elmondom a vélemyénem a kinézetükről.
1.- Egyáltalán nem tetszik 10/3 mert vannak nála azért csúnyácskábbak is
2.- Nagyon édes a mosolya és szépek a szemei, de viszont a haja az elrontja az egészet. 10/5
3.- Hát ő sem tetszik. 10/3
4.- Ő tetszik a legjobban, 5-6 év múlva kifejezetten jó pasi lesz belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!