15 éves vagyok, és túl kicsik a melleim! Mit tegyek?
Nyugalom!
Mindenkinek máskép nő. Addig is erősítsd a mellizmaidat: az kiemeli kicsit.
Aztán, 3 év múlva majd jössz egy ilyen kérdéssel, hogy "Túl nagyok a melleim! Az összes srác hanyatt-homlok menekül, ha meglát. Aki marad, az meg azt mondja: <múúúúú>" :-)
Semmit!
Én például a kismellű lányokat szeretem. :)
Szia!
Biztosan meg fog nőni a melled előbb utőbb. Addig is
próbáld ki ezt a módszert. (nem 100% hogy hat)
Chlikung mellmasszázs:
1. Ülj a sarkadra, úgy, hogy a jobb lábad sarka a hüvelynyílásodhoz nyomódjon, és egyenletes nyomást fejtsen ki.
2. Dörzsöld össze a tenyered, hogy felmelegedjen. Ha meleg a kezed, helyezd őket a melleidre, és érezd ahogy a melegség a bőrödbe sugárzik.
3. Lassan kezdj el körözni a jobb kezeddel jobb melled körül, a bal kezeddel pedig a bal körül. Mindig a gyomor feletti résztől kiindulva, felfelé, belülről kifelé.
4. Körkörös, lassú, de erőteljes mozgás legyen, a mellbimbóidat kihagyva.
5. 72-szer körözz!
6. Maradj ülő helyzetben, de cseréld meg a lábaidat úgy, hogy most a bal lábad sarka nyomódjon a hüvelynyílásodhoz.
7. Ismételd meg a 2. pontot.
8. Lassan kezdj el körözni a kezeddel mindig a szegycsonttól kiindulva, lefelé, kívülről befelé.
9. Szintén 72-szer maszírozz körkörösen mindkét kezeddel a mellbimbódat kikerülve.
A masszázst naponta kétszer (reggel és este) kell alkalmazni.
Örülök ha segíthettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!