11/26 anonim válasza:
jajj, hörcsögfeje, ez cuki volt :D
amúgy átlagos vagy, nekem nem tetszel, az első kép borzalmas, a másodiknál az első gyönyörű, az alatta lévőn pedig inkább az orrod szúrt szemet egyből. nincs veled különösebb probléma, de nem is vagy világszépe (kinek mi a szép :))
12/26 anonim válasza:
A második kép második képén olyan pitsa fejet vágsz, mintha valami büdöset szagolnál éppen. A szemöldöködet ne "tartsd" így. Elképzeltelek ciklámen száj és beállítás nélkül, átgondoltam, hogy ez egy sokadik fénykép. Vagyis ötven kattintásból az az egy tűrhető, és valószínűleg ennyi. Így azt kell hogy mondjam, hogy ez egy határozott NEM. Nem ismernék rád az utcán.
13/26 anonim válasza:
Az első kép nekem sem tetszik, de a második szerintem jól nézel ki.
14/26 anonim válasza:
hát enyhén szólva nem vagy az esetem,
15/26 anonim válasza:
Hát tipikus pózolós, grimaszolós 16 éves tinipitsha (tisztelet a kivételnek, de Te nem vagy az) bottal sem piszkálnám az ilyet.
16/26 anonim válasza:
Az első két komment elolvasása után azt hittem, hogy, na végre fogok egy szép embert látni. Ahogy megnyitottam a képeket, hidd el, már nem ez fogalmazódott meg bennem..Ha "tudod magadról", hogy szép vagy, akkor minek tetted fel a képed? Mellesleg nem vagy az. Nem vagy különleges, nem ragadtad el a fantáziám. Sajnálom. Átlagos vagy.
18/26 anonim válasza:
Nem lehet megállapítani, mivel nincs olyan képed,amin normálisan látszik az arcod.
20/26 anonim válasza:
Szép, mint egy új traktor. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!