Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, szép vagyok szerintetek?

Fiúk, szép vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]

2012. szept. 19. 19:43
1 2 3 4
 11/32 VVMMvvmm ***** válasza:
14%
Szép! Megint bejátszanak az irigy kommentek!
2012. szept. 19. 20:06
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alapvetően szép vagy :) Számomra a szemöldököd túl vastag, viszont szép formát lehetne belőle szedni! Nem a cérnára gondolok, az béna, hanem az íves közepes szélességűre :) A felsőddel meg szerintem semmi gáz... A hajad, hogy szőkébe megy át, megmondom őszintén, hogy az alapján még a sima szőke is jól állna! Pedig ritka, hogy sötét típusúnak jól áll a világos haj. Igaz, akkor a szemöldöködet is ahhoz kell igazítani :) Aranyos vagy így is.

(Off: előzőnek, nem irigyek, ez a véleményük. Az irigység az jobban megnyilvánul, el kell fogadni, a szépség szubjektív.)

2012. szept. 19. 20:12
 13/32 VVMMvvmm ***** válasza:
0%
Te meg fogadd el, hogy szerintem irigyek.Ennyi.
2012. szept. 19. 20:14
 14/32 anonim ***** válasza:
Akkor most én is irigy leszek, ha leírom, hogy szerintem csúnya a szemöldöke és a kiló vakolat rajta? Az alatt lehet hogy van egy szép lány, de én nem látom, ez túl sok. Ennyi már nem széppé tesz hanem elrondít. A haja meg olyan mintha belelógott volna a festékbe, tudom hogy ez a divat most... talán épp ezért nem is tetszik (nekem). Miért kell mindig a hülye divatot majmolni? Ha a kopasz lenne a divat most mindenki borotválná a fejét?
2012. szept. 19. 20:45
 15/32 anonim ***** válasza:
Csúnya nem vagy, nekem tetszel.
2012. szept. 19. 21:18
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok fiú, de azért írok. Nagyon sok a smink rajtad, így nem lehet megmondani, hogy egy természetes szépség vagy, vagy inkább egy olyan lány akinek annyi bőrhibája van, hogy 20 kiló smink kell rá.
2012. szept. 19. 22:10
 17/32 anonim ***** válasza:
Miért öcséd van a képen?
2012. szept. 19. 23:13
 18/32 anonim ***** válasza:
hát persze, hogy szép vagy, de tudod te ezt magadtól, csak szereted hallani. de a szemöldököd valóban hányinger!
2012. szept. 19. 23:37
 19/32 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek : szerintem szépvagy!:) Amúgy Ti ezt mondjátok 20kiló vakolatnak???:)

A szemöldöke megvan rajzolva(vagy átvan rajzolva nemtudom)szeme kivan húzva alapozóból meg szerintem nincs sok. Ha valakin sok smink van akkor az pl.én vagyok rajtam 2x ennyi nem mintha érdekelne mások véleménye mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik!;)

[link]

ilyesmi példának.

2012. szept. 20. 01:54
 20/32 VVMMvvmm ***** válasza:
0%
19-es neked is sok irigyed lesz itt, mert férfiszemmel te is jó kis csajszi vagy.
2012. szept. 20. 02:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!