Kiken szoktatok nevetni?
Tudom hülyeség feltenni itt egy ilyen kérdést, de nagyon piszkálja a csőrömet.Kinevettek valakit azért, mert érdekes a kinézete,csúnya,máshogyan öltözik vagy ízléstelen ruhadarabokat hord?Esetleg viccesnek találjátok ha valaki rosszul van kisminkelve vagy véletlenül sötétebb,világosabb alapozót használ ? Röhögtök azon ha valakinek hülyén áll a haja...elaludta vagy talán ki akart próbálni valami új frizurát arra a napra, ami hát nem kifejezetten sikerült jól?
Elárulom... engem azért nevettek ki mert világosabb alapozót használok,de csak egy picivel világosabb. Sajnos sápadt fehér a bőröm és vagy úgy nézek ki, mint aki két napja meghalt vagy mint egy NARANCS, csinálhatok bármit..keverhetem bárhogy nem lesz jó vége.Akkor sem értem, ezen mi olyan rohadt vicces?Valamint a barátnőmet a haja miatt röhögték ki..begöndörítette az amúgy szögegyenes haját...lehet nem volt túl előnyös, de nem volt vicces.Jó oké lehet az értelmetlen düh árad ebből az egészből, de kicsit kivagyok :D
Sajnos az emberek már csak ilyenek. Nem mindig veled van a baj, ha kinevetnek, lehet, csak ők hülyék/téves az énképük.
Engem például kinevetett az egyik osztálytársam, hogy milyen kövér vagyok.
Nem tagadom, van rajtam egy-két kg plusz (170 cm, 58 kg), de igyekszem fogyni/előnyösen öltözködni.
A csaj, aki kinevetett van vagy 100 kg.
Sose jutott volna eszembe nevetni rajta, gondoltanm, megvan a maga baja (se az alakja se az arca nem szép) nélkülem is.
Hát, úgy látszik, mégse....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!