Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Muszáj egy lánynak szőrtelenít...

Muszáj egy lánynak szőrtelenítenie a karját?

Figyelt kérdés

Nekem szőrös a karom. Szőke, de elég sok van belőle. Ha valaki ránéz persze látszik, de nem olyan mint egy majomé, csak van rajta szőr. Sokáig eszembe sem jutott, hogy ezt le kellene szednem. Tök természetesnek tartottam, hogy ott van. Nem is zavart sohasem. Aztán egyszer az egyik osztálytársam belém veszett, hogy adhatnék már magamra annyira, hogy leszedem a karomról a szőrt. Én mondtam, hogy engem nem zavar, és ennyiben hagytam. A napokban azonban az egyik unokatesóm is ezzel jött, hogy miért nem epilátorozom már le, sokkal jobban néz ki. És így, hogy már két ember mondta, gondolkodóba estem. Tényleg elvárás ez? Fiúk, titeket zavar, ha valaki nem szőreleníti a karját? Az eddigi két barátom közül egyikük sem emelt panaszt, de lehet csak nem akartak megsérteni.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. júl. 30. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Úristeeeeeeeeeeen:D Nehogy leszedd, könyörgöm(:

Nekem is szőke a kezemen a szőr, se nem túl sok, se nem kevés, de eszembe nem jutna ezzel is vacakolni! Már csak azért is, mert sztem naon tud fájni, ha leepilálod(:

Szerintem eléggé adsz magadra akkor is, ha a szokásos helyeken szőrtelenítesz - láb, hónalj, intim területek.

Persze azt is megértem, akinek fekete a szőre és emiatt jár így el, de akinek szőke, annak szerintem nem kell ilyennel foglalkoznia(: Ha Téged nem zavar, akkor ne tedd, magadnak tetssz, meg a fiúknak, s ne a lányoknak(:

2009. júl. 30. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Én leszedem mert szőrös fekete szőröm van :S:( borotválom de néha gyantázom ha rá veszem magam :D

Én a helyedben le nem szedném mert szőke:)

2009. júl. 30. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Nekem meg halvány barnás,nem egészen szőke és sok.Van egy folt ahol majdnem fekete,nem tudom miért.Na ott azt a kb.10szálat kihúzom csipesszel és kész.Nem szőrtelenítem.
2009. júl. 30. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem is szőke szőr van a karomon,de SOHA nem jutna eszembe leszőrteleniteni...:)

Engem még senki nem szólt meg,láttam olyat nem egyet,akinek le van szedve...de ha nem muszály,akkor minek??Ha elfogadnak ezzel együtt,akkor tök felesleges!!!

2009. júl. 30. 19:14
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
egyáltalán nem muszáj. ha téged nem zavar, ne szedd le. nagyon sok olyan lány van akinek sötétbarna/fekete és nem szedi le mert nem zavarja. mivel neked szőke, ezért végképp felesleges.:)
2009. júl. 30. 19:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, egy kicsit megnyugodtam. Engem tényleg nem zavar, csak kíváncsi volt a véleményekre.
2009. júl. 30. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:

azt írtad h tök természetes. hát az, mint ahiogyan a hónalj, a láb, és a punciszőr is természetem, hiszen így lettünk teremtve...:D

én mindenesetre leszedném. sztem esztétikusabb. meghát egy pasi sztem szívesebben simogat egy szép, sima kart, és nem egy szőröset. sztem várd meg a fiúk véleményét is...:D mer eddig csak lányok írtak

2009. júl. 31. 02:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne másoknak akarj megfelelni..

Nekem is szőke a kezemen a szőr, a szélén meg világosbarna, sosem zavart engem sem, és másokat sem. Ha meg egy pasinak a karomon lévő szőr miatt nem tetszek az mehet a fenébe.

2009. júl. 31. 02:41
 9/10 anonim ***** válasza:
azért kell lepontozni mert én leszedem ??? az kemény ....
2009. júl. 31. 08:36
 10/10 anonim válasza:
nekem kicsit sötétebb volt a szőröm a karomon, de van ilyen szőkítő por és azzal kiszőkítem és nem olyan zavaró(számomra) de még senki nem szólt érte :)
2009. aug. 11. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!