Mit tehetnék? (13 leszek)
Figyelt kérdés
az van hogy még nem volt pasim és már cikinek érzem magam miatta:/.mindenki kérdezi volt már pasid?hogyhogy nem?stb.. rokon is :van már barátod?1év és kerítünk... már a suliból is az egyik srác azt mondta az ismerősömnek(mert kérdezte hogy ismer-e) hogy lezbi vagyok.de nem is vagyok az.aaj ez olyan gáz.2012. szept. 13. 17:48
1/7 A kérdező kommentje:
és már az uncsitesóm is mondta hogy lezbi vagyok meg ilyenek...anyu is hogy miért nincs még barátom?ezek olyan rosszul esnek:(
2012. szept. 13. 17:54
2/7 anonim válasza:
Óóóó ugyan már én 14. leszek és nekem sem volt még soha barátom. Valóban rosszul esik kicsit, de eyáltalán nem tartom cikinek és az a helyzet, h velem nem foglalkoznak annyira, h le**binek tartsanak. Szerintem ne foglalkozz velük, és, ha a sazüleid megérdezik miért nrem olt még barátod akkor csak annyit válaszolj, h mg nem jött el annak az ideje. Hiába vágsz beel egy h*je kapcsolatba, mert ugyis megfogod bánni. Az első mindig a legemlékezetesebb és a legszebb ne feledd, és ne rontsd el azért amit mások gondolnak rolad.
3/7 anonim válasza:
grat a szüleidnek meg a rokonaidnak is, hogy azt akarják, hogy 13 évesen legyen barátod..
Én 16 leszek és nem volt még barátom..és nolám nem vagyok semmiről sem lemaradva, ahogyan te sem..
4/7 anonim válasza:
amúgy #2 látszik, hogy csak 14 leszel.. HÜLYE nem pedig hüje...
5/7 anonim válasza:
16 múltam és még soha nem volt barátom.Szerintem nemm kell elkapkodni a dolgot,érezd jól magad abőrödben,ne akarj görcsösen pasit magadnak
6/7 anonim válasza:
Külön bocsánat a helyesirási hibáimért. Ja és off. valóban igaz az, h, ha valakinek valamiben igaza van akkor csak a helyesirási hibát kell megkeresni.
7/7 anonim válasza:
:O
12 éves ez a téma? Tőlem is ezt kérdezik folyton pedig 15 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!