Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? (13 leszek)

Mit tehetnék? (13 leszek)

Figyelt kérdés
az van hogy még nem volt pasim és már cikinek érzem magam miatta:/.mindenki kérdezi volt már pasid?hogyhogy nem?stb.. rokon is :van már barátod?1év és kerítünk... már a suliból is az egyik srác azt mondta az ismerősömnek(mert kérdezte hogy ismer-e) hogy lezbi vagyok.de nem is vagyok az.aaj ez olyan gáz.
2012. szept. 13. 17:48
 1/7 A kérdező kommentje:
és már az uncsitesóm is mondta hogy lezbi vagyok meg ilyenek...anyu is hogy miért nincs még barátom?ezek olyan rosszul esnek:(
2012. szept. 13. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Óóóó ugyan már én 14. leszek és nekem sem volt még soha barátom. Valóban rosszul esik kicsit, de eyáltalán nem tartom cikinek és az a helyzet, h velem nem foglalkoznak annyira, h le**binek tartsanak. Szerintem ne foglalkozz velük, és, ha a sazüleid megérdezik miért nrem olt még barátod akkor csak annyit válaszolj, h mg nem jött el annak az ideje. Hiába vágsz beel egy h*je kapcsolatba, mert ugyis megfogod bánni. Az első mindig a legemlékezetesebb és a legszebb ne feledd, és ne rontsd el azért amit mások gondolnak rolad.
2012. szept. 13. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

grat a szüleidnek meg a rokonaidnak is, hogy azt akarják, hogy 13 évesen legyen barátod..

Én 16 leszek és nem volt még barátom..és nolám nem vagyok semmiről sem lemaradva, ahogyan te sem..

2012. szept. 13. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
amúgy #2 látszik, hogy csak 14 leszel.. HÜLYE nem pedig hüje...
2012. szept. 13. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
16 múltam és még soha nem volt barátom.Szerintem nemm kell elkapkodni a dolgot,érezd jól magad abőrödben,ne akarj görcsösen pasit magadnak
2012. szept. 13. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Külön bocsánat a helyesirási hibáimért. Ja és off. valóban igaz az, h, ha valakinek valamiben igaza van akkor csak a helyesirási hibát kell megkeresni.
2012. szept. 13. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:

:O

12 éves ez a téma? Tőlem is ezt kérdezik folyton pedig 15 vagyok

2012. szept. 14. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!