Tragus piercingnél normális, hogy ha tegnap szúrattam, és kenem Tetrannal (eddig 3X), akkor kenés után egy idővel kívül a kő körül picit ilyen bordós-véres lesz (lent bőv. )?
Miért és miért kenés után? Nagyon a sebbe kenem a Tetrant vagy mi lehet a baj? A követ szoktam "körbekenni". És utána kezd vérezni picit (utána 1 órával veszem észre), ha az vér, de gondolom az.
A tragus már szúrás után 1 órával nem fájt egyáltalán és azóta se. De mégis mi az a vér, vagy nem tudom mi?
Szia, még ezekben a napokban kicsit levedzik persze, de ne kend annyira be mert árt is, amellett hogy használ.
Bár alkoholos sprayvel jobb ápolni a fül ékszereket, mert ha a furatba megy legalább nem csinál kárt
Elég ha 2naponta vékonyan bekened a füled, reggel meg este
:( Direkt ezért vettem Betadnie-t meg Tetrant, egy harmadik félét már nem akarok, látom, nem olcsó. Remélem, azért ezek is jók. A lyukba próbálom nem kenni, bár nem tudom, azt hogy lehet kivitelezni, mert ahogy körbekenem a követ, csak odafolydogál.
Meg kamillába áztatott vattával szoktam néha kicsit áttörölgetni. Ma 3. napos, nem fáj, csak akkor, ha törlés közben hozzáérek. De nem csúnya, vörös, semmi. Nincs is nagyon megdagadva, a 8-as ékszer szára hátul jól kilóg. Nektek hogy (mennyi idő alatt) gyógyult?
Mentek a zöldek.
Csak azért írtam, hogy tetránt ne, mert nekem egyenesen megtiltották! Nyilván nem véletlenül, de tégy belátásod szerint.
Nekem mindkét tragusban van piercingem. Az első nagyon gyorsan gyógyult, rövid ideig váladékozott és egyáltalán nem gyulladt be, nem is fájt. Kb. két hét után már nem volt gondom vele.
A második napokig fájt, begyulladt, néha vérzett. Bár hozzáteszem, a másodikra nem vigyáztam annyira, már első nap ráfeküdtem, bedugtam a fülhallgatót... gondolom ettől gyulladt be. Most lassan két hetes és még nagyon váladékos, piros, érzékeny.
A Betadin sebfertőtlenítő, az nem baj ha belemegy. Csak a kenőcsöt ne!
Nekem nem kell kisebb szárra cserélni, hajlított ékszer van benne, és van egy kis hely, ha bedagadna a fülem. De nem túl hosszú, nem zavar.
A gyógyulási időt már leírtam egyszer. A régebbi két hét alatt meggyógyult, legalábbis már nem fájt utána.
Váladékozni szokott néha, amikor elfekszem a fülem. Olyankor reggelre váladékos, azt letisztítom és nincs gond vele.
A másik még érzékeny, kicsit duzzadt is néha, de ha nem piszkálom nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!