Mit tehetnék a felesleges szőrszálakkal?
Figyelt kérdés
A mellem között is szőrös vagyok,elég hosszú szőrök nőttek oda is és sötét színűek. Továbbá a hasam is szőrös, végig egy csíkban. Mivel tüntessem el??
Gyanta kizárva, mert nem bírja a bőröm!
2009. júl. 29. 14:35
1/9 anonim válasza:
Én gyantát használok, pedig az én bőröm ultraérzékeny. Így egy húzással eltüntetem az összest. A Veet az tiszta vegyszer, esetleg a nagyobb szálakat szemöldök csipesszel kiszedheted, de szerintem fájdalmasabb, mint a gyanta. Borotvát semmi esetre sem ajánlanék attól csak megerősödik, és ezeken a helyeken elég kellemetlen az erős szőrszál.
2/9 anonim válasza:
A kérdező most férfi vagy nő? Mert a mellkason egy nőnek a hosszú szőr eléggé érdekes és hormonzavarra utal!
3/9 A kérdező kommentje:
Nő vagyok... és még mindig nem kaptam megfelelő választ:S írtam,hogy a gyanta sajnos kizárva, mert nem bírja a bőröm...
2009. júl. 29. 16:54
4/9 anonim válasza:
Szőrtelenítő krémet tudnék ajánlani. DE kérd ki egy kozmetikus tanácsát szerintem. Esetleg szőkítsd ki, úgy nem lesz olyan feltűnő.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi!!
2009. júl. 30. 01:08
6/9 anonim válasza:
Szia! A gyantából is van többféle! A legdurvább a patronos gyanta, de létezik korong-gyanta is, ez nagyon bőrkímélő. Nekem is nagyon érzékeny a bőröm és kibírom! Vagy ha ettől abszolút elzárkózol, akkor szőkítsd ki ott a szőrt, és akkor nem lesz szembetűnő. Vegyél szőkítőport és 9-es hidrogént, vagy kérd meg a kozmetikusodat. 3 hetente kell ismételni. És ez nem hormonzavar, mindenkinek van ott szőr!!!
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! Én a bajszomat gyantáztattam régebben, kb 5x összesen, de mindegyik után a bőr is lejött és 5-6napig tiszta piros volt és látszott,hogy nincs ott bőr... borzasztó volt, még takarni sem tudtam! :(( ezért nem merem a gyantát...
a szőkítőt viszont kipróbálom... kozmetikusnál kb mennyibe kerül?
2009. júl. 30. 13:41
8/9 anonim válasza:
Én a szőkítést magam csinálom, de nem hiszem, hogy nagy összeg lenne. Viszont hagyd ott azt a kozmetikust, aki legyantázta a bajuszodat a bőröddel együtt! Valószínűleg nagyon száraz volt a bőröd, és nem lett volna szabad rá gyantát kennie, vagy legalábbis más fajtát kellett volna használnia. A jó kozmetikus látja, hogy szabad-e rákenni gyantát az adott felületre!
9/9 anonim válasza:
"mindenkinek van ott szőr" --> naná, de nem, hosszú és sötét színű, hanem pihe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!