Sdan kérdése:
A fiúk szeretik az alacsony és vékony lányokat?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok kb 160 cm és 48 kiló2012. szept. 7. 20:58
1/16 anonim válasza:
Nem, nálam alapkövetelmény, hogy egy lány magasabb és szélesebb legyen nálam. Bocsi. És elég sok haverom van így ezzel.
19F, 186cm
2/16 anonim válasza:
A lényeg nem a méreten van, az arányok a fontosak.
A vékony lányok szépek, de csak ha csípőben, mellben nem nagyon vékonyak. A megfelelő csípő-derék arány a legfontosabb szerintem.
19/F
3/16 anonim válasza:
basszus,detto:D
énis 14 vagyok,160cm,és 48kg:D
4/16 Bratilla válasza:
A magas lányok inkább, de még nőhetsz! :) Ha jól emlékszem, én is csak később fejeztem be a növést. Amúgy nem ezen múlik, legyél kedves, intelligens, ápolt és akor szeretni fognak. :)
6/16 sanyi vagyok 9454 válasza:
Nekem is bejönnek ;)
7/16 anonim válasza:
Nekem is bejönnek az alacsony lányok.Én se vagyok magas..161 centi 19/F
8/16 anonim válasza:
Én szeretem az alacsony lányokat! :)
9/16 anonim válasza:
Ezt még hányszor kérdezitek meg? :D Persze, h szeretjük!
10/16 anonim válasza:
Nekem annyira nem jönnek be,10centinél nem szeretem ha alacsonyabb nálam egy csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!