Kissé görbék a lábaim. Lehet-e rajta segíteni, hogy legalább optikailag egyenesebbnek hassanak?
Figyelt kérdés
Plasztikai műtét nem érdekel. Köszönöm:)2009. júl. 29. 10:12
1/4 anonim válasza:
Ne vegyél fel testhez tapadó vagy nagyon szűk szárú nacit. Rövid nacinál meg szoknyánál szerintem semmit sem tehetsz. Nem olyan nagy dolog, ha csak egy kicsit görbe, szinte már természetes, mert annyi embernek görbe és nem is csak kicsit.
2/4 anonim válasza:
BORSA.HU-n van róla egy jó cikk
Amúgy az enyém is görbe, de kit érdekel? ;)
3/4 anonim válasza:
az enyém is görbe, nem is kicsit, ezt örököltem. időbe tellt, mire elfogadtam, de már nem érdekel, felveszek szoknyát, rövidet, térd fölé érőt és hosszút. a pont térd alá érő nagyon kidobja a görbe lábakat, azt nem ajánlom. meg a cicagatyát se nekünk találták ki. amúgy meg ne törődj vele, ez jutott. együttérzek amúgy, anno énis utáltam meg rejtegettem. de már nem.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok:)
2009. júl. 29. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!