Szerintetek szép, ha egy lánynak raszta haja van?
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 15:05
11/17 anonim válasza:
ha megy az egyéniségéhez, akkor tök mindegy. amúgy alapban nem tetszik.
12/17 anonim válasza:
Pont valamelyik nap nézegettem hogy milyen jó lenne csináltatni. Nekem tetszik. Csak elég sokat kell vele foglalkozni. :-S 22/L
13/17 A kérdező kommentje:
köszi, akkor nem is gondolkozom ebben
2012. szept. 7. 16:06
14/17 anonim válasza:
Szerintem a világon mindennél szebb és különlegesebb egy gyönyörű raszta haj egy lányon. De ez ízlések és pofonok. A konzervatív embereknek soha nem fog tetszeni. De pont ez a lényeg benne. Ha szívből vagy raszta soha nem bánod meg, és olyan emberek vesznek majd körül akik megértenek és hasonló lelkűek mint Te. :) Szerintem rasztáztass!!!! Vagy ha már van akkor ne merészeld levágni! :):P
15/17 anonim válasza:
Utolsóval teljes mértékben egyetértek, az ápolt rasztámmal igen nőies voltam. Azonban valószínű még nem álltál olyan helyzetben hogy szellemi munkát kelljen keresned raszta hajjal... többnyire nem a baráti kör ítélkezése miatt kénytelenek megválni tőle az emberek.
16/17 anonim válasza:
Szerintem állhat nagyon jól. Én nagyon szeretem a rasztákat.
Ez kimondottan tetszik: [link]
17/17 anonim válasza:
Elozo vagyok.. Erre gondoltam. : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!