Felszedtem pár kilót, pasim még bíztat a hízásra, mit tegyek?
164 centi vagyok és tavasz óta 57-ről 61 kilóra híztam. Ez annyira nem sok, de a barátom bíztat, hogy még nyugodtan szedhetnék fel (ehhez igazából elég csak egy kicsit nem odafigyelni magamra). BMI szerint ehhez a magassághoz 67 kilóig egészséges, attól még messze vagyok...
Most így nézek ki:
A BMI l*faszt sem ér. Ad egy közelítő értéket, de se az eloszlást, se a genetikát nem kalkulálja bele, mivel nem lehet. Eloszlás alatt azt értem hogy nem mindegy hogy abból az X kilóból mennyi a zsír és az izom.
Egyébként tök normális alakod van,nekem pl tetszel de próbáld tartani ezt a súlyt, ne nagyon hízz már.
Én is ilyesmi magas vagyok, 65-66 kg körül, és bár kövér nem vagyok, 58-60 körül jobban érezném magam. (Csak már nem tudok lejjebb fogyni, itt megállt a dolog.)
Jól nézel ki, de szerintem maradj így. (Nem azért, mert kövér leszel 67 kg-osan, mert az még nem kövérség, de nem biztos, hogy te akkor jól fogod érezni magad a bőrödben. Tapasztalat...)
Csinos vagy!
Csak annyit szedj magadra, amitől még Te is jól érzed magad a saját bőrödbe! Ez a lényeg.
A pasidat meg, ha nem tetszel így neki, nyugodtan cseréld le! Nekem így tökéletesen bejössz.
Tényleg, lehet hogy a pasid arra vár hogy a melleid is akkorák legyenek mint az alsó feled. Pedig nem az a típus vagy akinek meg fog nőni a melle...
Nem tudom, szerintem látod te is magadon hogy már most ott a sok felesleg a hasi és comb részen. Azt inkább le kéne dolgozni, vagy legalább formálni tornával, sporttal.
164 cm-hez a te alakoddal kb 50 kg lenne az ideális. A BMI meg hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!