Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy lánynak gáz ez a stílus?

Egy lánynak gáz ez a stílus?

Figyelt kérdés
Nem is tudtam,hova írjam ki ezt a kérdést,mert én nem csak kívül vagyok ilyen,hanem belül is.Szóval 16 éves lány létemre évek óta dnb-t,magyar underground hiphopot és rappet hallgatok.Nemrég elkezdtem eszerint öltözködni,nem tudatosan,de mostmár eléggé megváltozott a stílusom kívül-belül is.Imádom ezeket a zenéket,ezt az életstílust amit ez ad nekem.De sokan kibeszéltek a hátam mögött,hogy milyen már ez,hogy én ilyen vagyok.Nem nagyon érdekelnek azo a lányok,csak sajnálni tudom őket,mert nem tudják,mi a jó.De kíváncsi vagyok a véleményetekre,hogy ti mit gondoltok a magamfajta lányokról.Légyszi senki ne kezdjen el oltogatni,építő jellegű kritikákat várok :)

2012. szept. 3. 16:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! utolsónak mondom,hogy én is deszkázok 1-2 hónapja,persze csak hobbiból,mert sztem rohadt jó :D és higgyétek el,ezzel a stílussal én senkit nem másolok.Legalábbis nem szándékozok.Utolsó előttinek annyit mondanék,hogy attól még,hogy ilyen a stílusom,még nem azt jelenti,hogy elvetemült vagyok,szóval azért hallgatok mást is,de ritkán.Ja és zongoráztam 8 évet,szóval azért nem vagyok egy elzüllött kis tini :D
2012. szept. 3. 21:40
 12/16 A kérdező kommentje:

Egyébként mit értesz normális zenei ízlés alatt?Oké,megértem,legtöbben a káromkodást halljátok meg csak,pedig ennél sokkal mélyebb dolgokról van szó.Hallgasd csak meg Akkezdet Phiai-Akkezdet...az elején amikor beszél tömény igazság.

vagy akár DSP-láncok

de ezer ilyet tudnék még mondani :) szerintem olyan nincs,hogy normális.mindenkinek az a normális amit szeret.

2012. szept. 3. 21:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Nekem nem tetszenél ugyan, én a nôies stílust szeretem.
2012. szept. 3. 21:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Néhanapján felöltözök nőiesen,de belül ugyanaz maradok :D És nem akarom,h a inézetem miatt félreismerjenek. köszi mindenkinek!:)
2012. szept. 3. 22:00
 15/16 anonim válasza:

Egyáltalán nem gáz. :) legalább van stílusod ;)

igaz, én hc vagyok, de egyáltalán nem vetem meg aki teljesen más stílust képvisel. mint pl. hogy te hiphopos vagy.

ne adj olyan véleményekre,hogy nem csajos vagy bármilyen negatívmura.!

a lényeg hogy legyen meg a saját stílusod, amiben jól érzed magad. kell ennél több?!

16/l

2012. szept. 4. 17:02
 16/16 anonim válasza:
utolsó vagyok. most látom hogy írtad a zongorát. én is jártam 8 évig :D
2012. szept. 4. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!