Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A szép gyerekek megcsúnyulnak?

A szép gyerekek megcsúnyulnak?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a szép gyerekek felnőtt korukra megcsúnyulnak, a csúnyák megszépülnek. És a szép kamaszok?
2012. szept. 3. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Szép baba, helyes kissrác voltam minden ismerősöm szerint. Erre lett belőlem egy E.T. kamaszkoromra. És egyre rosszabb.
2012. szept. 3. 15:11
 2/9 anonim ***** válasza:
lehet ..én nagyon ronda baba voltam ,kisgyereknek se voltam szép de mostmár sokaknak én tetszem :) 15/L
2012. szept. 3. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Oviban szép kislány voltam, általánosban meg bőven átlag, néha csúnyácska. Tavaly jártam ki a gimit és ez alatt az idő alatt nagyon sok mindenki kezdte el mondani, hogy mennyire megszépültem :) Anya barátnői is mindig ezzel fogadnak, olyanok, akik sosem láttak előtte. Most már kezdem elhinni, hogy valóban így van :) Kezdek magamra találni.

Szerintem azonban ez nem rendeltetésszerű. Ismerek olyan lányt, aki mindig nagyon szép volt és az is maradt, illetve láttam már olyat is, aki kifejezetten megcsúnyult. Ez kamaszkorban alakul ki :)

2012. szept. 3. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így megy. Általában aki gyerekként szép volt az felnőttként is szép, ha nem hanyagolja el magát.
2012. szept. 3. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy fiú-ismerősömet az oviban/ált. suliban állandóan dicsérték, hogy milyen helyes kisfiú, felnőttkorára meg tökre elhízott és szerintem igénytelenül néz ki...

Oviban és kisiskolásként szép kiscsaj voltam, aztán olyan 6. osztályban valahogy elcsúnyultam, aztán középsuliban rosszabb lett a helyzet. Mára már kikupálódtam rendesen. De magamtól csináltam mert tisztában voltam vele, hogy egyáltalán nem vonzó a kinézetem és nekem nem volt jó úgy...

25/L

2012. szept. 3. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha vigyázol magadra és ápolod magad és időben megtalálod "önmagad" szép maradsz. De mindig van egy-két kivétel.
2012. szept. 3. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:
gyerekek változnak mindig kislányom ujszülötként kevésbé szép gyerek volt most 2,5 évesen nagyon szép mindenki szerint.
2012. szept. 3. 17:09
 8/9 anonim ***** válasza:
29%

Ez a hülye kérdés alaposan lefárasztott. -.-"

Illetve az a pár ostoba válasz is.

Szerintem semmi összeköttetés sincs a dolgok között! Én kiskoromban is szépecske voltam, és állítólag most is az vagyok, nem változtam szinte semmit.

Az igazán csúnya gyerekek/kamaszok pedig általában nem lesznek túlzottan szépek, de bármi megtörténhet.

De ha a kamaszkort vesszük, az már valamivel logikusabb. Egy csúnya kamaszból általában csúnya felnőtt lesz, és szépből még szebb. De amint már mondtam, bármi megtörténhet.

Idióta kérdésre idióta (de szerintem igaz) válasz!

2012. szept. 3. 17:58
 9/9 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem, mert egy ismerősöm azzal fárasztott hogy úgyis megcsúnyulok, mert ez törvényszerű. de köszönöm a válaszokat valamivel megnyugodtam ^^
2012. szept. 3. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!