Kitetováltatnád a szemöldököd?
Figyelt kérdés
Viszonylag sok szemöldök-szőröm van, de soha senki nem tudta, én sem tudom szépen kiszedni. Azt gondolom ezzel az új szálazásos módszerrel talán jól megcsinálnák. Karakteresebb lehetne az arcom...2012. szept. 2. 22:03
1/10 anonim válasza:
Èn nem vagyok a tetovàlàs híve,nekem nem tetszik a tetovàlt szemöldök.Soha nem pròbàlnàm ki.
3/10 anonim válasza:
Nekem tetszenek a tetoválások, de a szemöldök és a többi sminktetoválás szerintem gusztustalan és természetellenes.
4/10 anonim válasza:
Borzasztóan természetellenes, soha eszembe sem jutna. A dús szemöldök sokkal ízlésesebb, és szebb karaktere lesz tőle az arcodnak.
5/10 anonim válasza:
NEM. Csúnya természetellenes, és szerintem k.urvás is. Persze ismerek olyat akinek szépen van megcsinálva, de az nagyon ritka. Inkább keress egy normális kozmetikust.
6/10 anonim válasza:
Szia! Igen is szép a szemöldök tetkó, nekem is van! És újra megcsináltatnám. Szerintem akik eddig válaszoltak még nem láttak szépet. De én azt tanácsolom a szálazás helyett a satírozásos verziót válaszd, mert sokkal szebb! És mindenképp sminktetoválás legyen. Ha gondolod adok elérhetőséget.
7/10 anonim válasza:
Vannak ízlésesen tetovált szemöldökök, de én magamnak sosem tetováltatnék.
Én párszor túlszedtem magamnak, azóta nem nő vissza normálisan sajnos, így minden nap rajzolom, de reménykedem, hogy egyszer visszanő...
8/10 anonim válasza:
Nekem se jönnek be a szemöldök tetoválások,nekem vannak a testemen tetkók,de ha szemöldökről van szó,akkor maximum kozmetikusnál festesd be .
9/10 anonim válasza:
a szemöldök az arc egyik legfontosabb szereplője. a szemöldök határozza meg az arcot, és ha azt elrontják akkor lőttek a szép arcodnak (már ha az)...
10/10 anonim válasza:
6os vagyok, érdedelne hogy döntöttél:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!