Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kép! Szerintetek is hájas ez...

Kép! Szerintetek is hájas ez a comb, vastag a vádli?

Figyelt kérdés

Bocs a sz*r képért, jobbat nem tudok. [link]

Ez alapján várom a véleményeket. Nagyon hájas, vastag?

Comb: 49 cm Vádli: 33 cm, hogyha segít. Hogy lehet ebből fogyni?

2012. szept. 2. 18:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hájas. Viszont a vádli elég formátlan, így kép alapján nincs formás lába... Kicsit lehetne izmosítani.
2012. szept. 2. 18:50
 2/12 anonim ***** válasza:
53%

Jókat nevetek ezeken a képeken. Mivel 100% hogy a kérdező pontosan tudja hogy nem hájas, csak az egoját akarja növelni.

De legyen.

Nem hájas a láb, inkább olyan idomtalan. Nem szép, olyan egy liliputinak egy fogpiszkáló fadarab. Semmi izom, semmi forma..

2012. szept. 2. 19:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Fogyni? Sok szexszel!
2012. szept. 2. 19:01
 4/12 A kérdező kommentje:
#2 nevess nyugodtan, a kérdést komolyan tettem fel, mivel mindenki azt mondja a suliban hogy vastag a lábam... ha az egomat akarnám növelni a hajamról teszek fel kérdést. Azt legalább mindenki csak dicséri.
2012. szept. 2. 19:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Ki is szúrtam a képen, hogy milyen hosszú hajad van :)

1.

2012. szept. 2. 19:15
 6/12 anonim ***** válasza:

jaja már a seg ged alá ér, azzal szoktad kitörölni?

de amugy nem hájas a combod ezen mi a hájas biztos h nem csfoltak emiatt szerintem csak beképzeled, amuugy hány éves vagy ?szerintem vagy 11 ha az osztálytársaid szerint ez hájas ....O.O

2012. szept. 2. 19:21
 7/12 anonim ***** válasza:
OMG, ez hol hájas? Inkább olyan semmilyen. Egy kis formálás nem ártana...
2012. szept. 2. 19:26
 8/12 A kérdező kommentje:

20on felül vagyok, az osztálytársaim is, szóval nem hinném, hogy csak úgy viccből mondanák hogy vastag a lábam. De pont ezért kérem itt idegenek véleményét, ha lehet őszintén...

Volt ennél izmosabb is a vádlim, de az nagyon csúnya volt, olyan fiúsan izmosodik a lábam, egyáltalán nincs jó alakja sehogy sem ezek szerint :/

2012. szept. 2. 19:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Tegyél fel másik képet más szögből is.
2012. szept. 2. 19:53
 10/12 anonim ***** válasza:

jó ez a térdelős póz, szopás közben készült?

bocs csak viccelek:D

szerintem nem vastag egyáltalán de lehetne formásabb

2012. szept. 2. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!