Egy 12 éves lánynak hogy kell kb. kinéznie?
Átlagban gondolom:
cm?
kg?
melltartóméret?
Alapvetően úgy, mint egy 12 éves lány:) Ne nézzen ki úgy mint egy 22 éves nő, ne fesse magát, ne vegyen fel kirívó és koravén ruhákat és legyen gyerek! 12 évesen neked még nem is kéne azzal foglalkoznod hogy mit veszel fel, meg hogy cm kg és melltartó méret?? Atya világ miért ha egy kis fölösleg van rajtad akkor diétázni akarnál? Légy önmagad, érezd jól magad a bőrödben és ne akarj gyerek fejjel ilyen dolgokkal foglalkozni, hamarosan úgyis elkerülhetetlenül is előtérbe fognak ezek a témák kerülni az életedben, de mindent a maga idejében!!
20/F
Én 12 vagyok, és 167 cm, 63 kg, és még topot hordok :D
És már fogyoztam utolsó! Szeptember-október körül, és megint fogok, mert szeretném ha ennél vékonyabb lennék. :)
Ja, és hümm, 150 cm 45 kg.... höhö :D :D
Én vagyok a 3. legmagasabb [lányok közül], de a legkisebb is 151-152 cm [lányok közül], és már ő is nagyon-nagyon kicsinek számít..
Köszike a válaszokat:D
Én 155 cm,majdnem 50 kg vagyok...
Én vagyok a 2.hátulról a tornasorban,szval mint ahogy a többiek mondanák "törpe" vagyok:)
Nálunk 170 cm-es lányok is vannak:D:D
Pedig csak 12-13 évesek vagyunk:P
én is 12 vagyok:
160cm
55kiló
és top bőven elég, de télen atléta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!