Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az alakról?

Mit gondoltok erről az alakról?

Figyelt kérdés

véléményt kérnék fiúktól és lányoktól is.Mit gondoltok a hasamról fenekemről mellemről és ugy összvissz.

[link]

[link]

válaszokat elöre is köszönöm. csak normálisakat szeretnék.

2012. szept. 2. 17:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Atlagos tested van. Ahhoz jo alap, hogy sporttal, es odafigyelessel alakits rajta, amennyiben ennel jobbra vagysz.
2012. szept. 2. 19:57
 22/32 A kérdező kommentje:
aki lehurrogott hogy nem sportolok és hogy ezért van ilyen alakom akkor elárulok valamit:) 70kilorol indultam és most 55 vagyok. 1éve kondizom, zumbázom. mindennap 4-8 km futás rubint réka dvd és oda figyelek az étrendemre is. ha nem tetszik az egy dolog de ne mondj olyat amiben nem vagy biztos:) ami a hajamat illeti az eredeti kicsit büszke is vagyok rá mert nem sablon:) és a szőnyeg... kistesóm szobájában készült a kép:)
2012. szept. 2. 20:10
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
kezdj el tornázni !! és a melled akkor jobban passzol a testedhez ha vékonyabb lennél mert ehez a kissé túlsúlyos testedhez kicsi a cicid és ez így gáz :S
2012. szept. 2. 20:11
 24/32 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Először is gratula a leadott kilókhoz és a kitartásodhoz! Irigylésre méltó!

Másodszor, szerintem arányos az alakod, arányosan oszlanak el a kilók! Szerintem egészséges, jó alak. Sokan szeretnének ilyet.

Melled: szép formás, a mérete is pont jó, olyan B-s kosárnak tippelném, valószínűleg sok fiúnak tetszik!

A fenekedről nem igazán tudok véleményt mondani, mert így oldalról nem igazán látszik hogy milyen is valójában, bár picit formásítani lehetne. :)

A combodat és a hasadat kéne picit még formálni, arra a futás tökéletes!

Szerintem eddz tovább kitartóan!

Sok sikert! :)

22L

2012. szept. 2. 21:13
 25/32 anonim ***** válasza:
55kg? és hány centi vagy? 140? Én 165cm/53kg-val fele ekkora vagyok.
2012. szept. 2. 22:46
 26/32 anonim ***** válasza:
nem rossz, kicsit husi, de nem rossz. tornázni viszont kéne, a feneked például nagyon lapos.
2012. szept. 3. 09:38
 27/32 anonim ***** válasza:

Az engem is érdekelne, hány cm-hez vagy 55 kg, mert én 165/65 vagyok, és dettó ugyanilyen alakom van. (Alapjában véve már megbékéltem vele, én 80 kilóról kezdtem szülés után. A seggemet én is laposnak tartom, ez az egy, amit utálok.)

(És nekünk is van ilyen szőnyegünk, a lányom szobájában:-D)

2012. szept. 3. 14:19
 28/32 anonim ***** válasza:
gratulálok a leadott kilókhoz, de engem is érdekel, milyen magas vagy, minimum 65-re tippeltem volna a súlyod
2012. szept. 3. 18:11
 29/32 A kérdező kommentje:
157 centi vagyok. genetikailag örököltem az alakom. anyukám is ilyen magas4kiloval több és fele ilyen mint én. én apára ütöttem nagy szerencsémre..kiskorom óta ezzel szenvedek, de nem fogom feladni.
2012. szept. 3. 19:09
 30/32 anonim ***** válasza:

jó alakod van! :) a legtöbb pasinak bejön az ilyen. :)

gratulálok a fogyáshoz! :)

16/L

2012. szept. 3. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!