Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az alakról?

Mit gondoltok erről az alakról?

Figyelt kérdés

véléményt kérnék fiúktól és lányoktól is.Mit gondoltok a hasamról fenekemről mellemről és ugy összvissz.

[link]

[link]

válaszokat elöre is köszönöm. csak normálisakat szeretnék.

2012. szept. 2. 17:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Jóféle, van mit fogni rajta :) Nekem bejön :)
2012. szept. 2. 17:54
 12/32 anonim ***** válasza:
husis
2012. szept. 2. 17:59
 13/32 anonim ***** válasza:
szerintem jó alakod van,csak kicsit mintha alma-alakra hajazna(de csakj icipicit és ezzel amúgy se lehet túl sokat kezdeni) amúgy a hajad ténylewg gyönyörű
2012. szept. 2. 18:00
 14/32 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy látom a legtöbb választ hasonló ducilányok írhatták, mert ez az alak minden csak nem szép. Ott a háj rajtad mindenfelé, látszik hogy szinte meg sem mozdulsz, semmi sport vagy kondi nyoma nincs rajtad. Pedig alap dolog lenne hogy mozogj rendszeresen minden nap. Akkor ezerszer jobban néznél ki. Diéta sem ártana. Persze csak ha jobban akarsz kinézni. Ez még nem beteges túlsúly, szóval ha neked így jó akkor jó. A hajad marha jól néz ki, az már biztos.
2012. szept. 2. 18:26
 15/32 anonim ***** válasza:
25%

"Ahogy látom a legtöbb választ hasonló ducilányok írhatták"

Fel nem foghatom, hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy nem érti meg, hogy az ő ízlése nem vonatkozik mindenkire. Lehetséges, kisbarátom, hogy te egy futószalagon gyártott tucatparaszt vagy, szabványosított ízlésvilággal, de ettől még eljuthatna az a tény oda, ahol az agyadnak kéne lennie, hogy nem mindenki ilyen.

2012. szept. 2. 18:43
 16/32 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs rossz alakod. Mondjuk az enyém is hasonló, és nem érzem túl jól magam a bőrömben...

Írtam is ki kérdést, azért a többség szerint nekem sincs nagyon rossz alakom http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

A hasammal sajnos nem tudok mit kezdeni, 3 gyerek után lett ilyen, és hát nem feszes a bőr már... Futni járok, hátha változtat kicsit rajta még. Esetleg járj futni, tornázz kicsit, főleg hasra, de egyébként sok pasinak tetszik, ha nem túl vékony egy nő. Én férjem legalábbis nem panaszkodik :D

2012. szept. 2. 18:47
 17/32 anonim ***** válasza:
90%
nagyon-nagyon egyetértek a 18:26ossal, én is csodálkoztam hogy mennyire hasra vannak esve a képektől. szerintem egyébként nem szép,nem esztétikus egyáltalán. sportolást, (kondit) támogatom én is, nagyon erősen.amúgy a hasadnál, a derekadon ott az úszógumi, ahogy a bugyi rajtad van lehet látni hogy szint kibuggyan, a feneked az oldalső képen látszik hogy iszonyatosan lapos és nagy, talán még a melled belefér, de az összhatás nagyon aránytalan.10/2
2012. szept. 2. 18:50
 18/32 anonim ***** válasza:
Szerintem a melleid szépek, a hasadon, combodon lenne még mit formálni. 18/L
2012. szept. 2. 19:07
 19/32 anonim ***** válasza:

sztem nagyon jó alakod van, a feneked viszont elég lapos, nekem az nem tetszik, jobban szeretem a kicsit nagyobb feneket :)

24F

2012. szept. 2. 19:29
 20/32 Mókusgyilkos ***** válasza:
látom mindenki rá kattant a hajadra :D ide vele XD
2012. szept. 2. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!