szerintem jó alakod van,csak kicsit mintha alma-alakra hajazna(de csakj icipicit és ezzel amúgy se lehet túl sokat kezdeni) amúgy a hajad ténylewg gyönyörű
2012. szept. 2. 18:00
14/32 anonim válasza:
Ahogy látom a legtöbb választ hasonló ducilányok írhatták, mert ez az alak minden csak nem szép. Ott a háj rajtad mindenfelé, látszik hogy szinte meg sem mozdulsz, semmi sport vagy kondi nyoma nincs rajtad. Pedig alap dolog lenne hogy mozogj rendszeresen minden nap. Akkor ezerszer jobban néznél ki. Diéta sem ártana. Persze csak ha jobban akarsz kinézni. Ez még nem beteges túlsúly, szóval ha neked így jó akkor jó. A hajad marha jól néz ki, az már biztos.
2012. szept. 2. 18:26
15/32 anonim válasza:
"Ahogy látom a legtöbb választ hasonló ducilányok írhatták"
Fel nem foghatom, hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy nem érti meg, hogy az ő ízlése nem vonatkozik mindenkire. Lehetséges, kisbarátom, hogy te egy futószalagon gyártott tucatparaszt vagy, szabványosított ízlésvilággal, de ettől még eljuthatna az a tény oda, ahol az agyadnak kéne lennie, hogy nem mindenki ilyen.
2012. szept. 2. 18:43
16/32 anonim válasza:
Szerintem nincs rossz alakod. Mondjuk az enyém is hasonló, és nem érzem túl jól magam a bőrömben...
A hasammal sajnos nem tudok mit kezdeni, 3 gyerek után lett ilyen, és hát nem feszes a bőr már... Futni járok, hátha változtat kicsit rajta még. Esetleg járj futni, tornázz kicsit, főleg hasra, de egyébként sok pasinak tetszik, ha nem túl vékony egy nő. Én férjem legalábbis nem panaszkodik :D
2012. szept. 2. 18:47
17/32 anonim válasza:
nagyon-nagyon egyetértek a 18:26ossal, én is csodálkoztam hogy mennyire hasra vannak esve a képektől. szerintem egyébként nem szép,nem esztétikus egyáltalán. sportolást, (kondit) támogatom én is, nagyon erősen.amúgy a hasadnál, a derekadon ott az úszógumi, ahogy a bugyi rajtad van lehet látni hogy szint kibuggyan, a feneked az oldalső képen látszik hogy iszonyatosan lapos és nagy, talán még a melled belefér, de az összhatás nagyon aránytalan.10/2
2012. szept. 2. 18:50
18/32 anonim válasza:
Szerintem a melleid szépek, a hasadon, combodon lenne még mit formálni. 18/L
2012. szept. 2. 19:07
19/32 anonim válasza:
sztem nagyon jó alakod van, a feneked viszont elég lapos, nekem az nem tetszik, jobban szeretem a kicsit nagyobb feneket :)
24F
2012. szept. 2. 19:29
20/32 Mókusgyilkos válasza:
látom mindenki rá kattant a hajadra :D ide vele XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!