Mit gondoltok a smiley/ínyfék piercingről?
Abszolutt nem faj!!En kaptam erzestelenitot es meg sem ereztem meg a szurit sem!A kovetkozo napokon csak furcsa volt hogy van ott valami.majd 3 nap mulva kezdett minimalisan fajni,az is csak 2 napig tartott!
Nekem nem er ra a fogaimra a pc igy nem koptatja a fogzomancot :D Szerintem a nyelv pc jobban is faj (sokkal)
es jobban koptat:S Nagyon szeretem,semmi gondom nem volt vele :D :D:D:D
Utolso elotti vagyok,es uzenem az utolsonak h :kinek hogy.Most hogy neked nem tetszik,legalabb o boldogabb vele mint ahogyan en ;)
Nekem mar egy honapja van meg kb,es mar nagyon megszoktam.Mindenki azt mondja h szep,es jol is all :)
Szerintem tuti :D Foleg hogy a varosban ahol elek nincs senkinek sem ilyen pc-je :D
szerintem nagyon jó! Nekem is volt, de sajnos kb. 3 hónap után kiszakadt, illetve kidolgozta a szervezetem, aztán megcsináltattam még egyszer és megint kiszakadt, sajnos, pedig vigyáztam rá.
De attól még nagyon szép!
Piercing, oké? Nem pc..
Piercing!!! Bírjuk már leírni...!
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!