Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a smiley/ínyfék...

Mit gondoltok a smiley/ínyfék piercingről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 1. 04:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
menj a Dark Art-ba, Pöti profi!
2012. szept. 20. 19:29
 12/19 anonim válasza:

Abszolutt nem faj!!En kaptam erzestelenitot es meg sem ereztem meg a szurit sem!A kovetkozo napokon csak furcsa volt hogy van ott valami.majd 3 nap mulva kezdett minimalisan fajni,az is csak 2 napig tartott!

Nekem nem er ra a fogaimra a pc igy nem koptatja a fogzomancot :D Szerintem a nyelv pc jobban is faj (sokkal)

es jobban koptat:S Nagyon szeretem,semmi gondom nem volt vele :D :D:D:D

2012. okt. 7. 16:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Én imádom a pc-ket, van nekem is, de ez nagyon ronda... Volt egy barátnőm akinek nagyon szép mosolya volt, azt hitte jó lesz, de nagyon gusztustalan lett tőle...
2012. okt. 7. 16:40
 14/19 anonim válasza:

Utolso elotti vagyok,es uzenem az utolsonak h :kinek hogy.Most hogy neked nem tetszik,legalabb o boldogabb vele mint ahogyan en ;)

Nekem mar egy honapja van meg kb,es mar nagyon megszoktam.Mindenki azt mondja h szep,es jol is all :)

Szerintem tuti :D Foleg hogy a varosban ahol elek nincs senkinek sem ilyen pc-je :D

2012. okt. 7. 16:43
 15/19 anonim válasza:

szerintem nagyon jó! Nekem is volt, de sajnos kb. 3 hónap után kiszakadt, illetve kidolgozta a szervezetem, aztán megcsináltattam még egyszer és megint kiszakadt, sajnos, pedig vigyáztam rá.

De attól még nagyon szép!

2012. okt. 16. 00:06
 16/19 anonim ***** válasza:
14# Persze, teljesen egyetértek, eszembe se jutott lebeszélni vagy valami.:D Pontosan a saját véleményemet mondtam. Szerintem ronda, de ha neki tetszik akkor hajrá! Nekem is mindenki botránkozott azon, hogy vasat akarok az arcomba, de most már el sem tudnak nélküle képzelni.:D
2012. okt. 16. 16:14
 17/19 anonim válasza:
Én magamnak csináltam, elvileg 1hónapig várnom kellett volna a cserélésével de 2hét alatt 3szor cseréltem és meggyógyult 1hét alatt:))
2012. okt. 21. 23:29
 18/19 BlackDahlia válasza:

Piercing, oké? Nem pc..

Piercing!!! Bírjuk már leírni...!

Köszi.

2016. aug. 30. 16:06
 19/19 anonim válasza:
Tetszik
2018. nov. 25. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!