Írjatok véleményt az ínyfék piercingről (smiley pc)!?
Figyelt kérdés
szeretnék szúratni....még most nyáron...és gondoltam megkérdezem a véleményeket azok is írjanak lehetőleg akiknek van vagy volt ilyen piercingje.2011. jún. 28. 15:58
1/2 anonim válasza:
nekem volt, eloszor begyuladt de ugy sem vettem le gondoltam majd helyre jon. Barartnomnek is volt o nem kimelte es nem lett vele semmi gond. En kimeltem és annyira begyuladt hogy ki kellett vegyem...szval szerintem ez egyentol fugg... ha nagyon szeretned probald. Te hova szeretnel rakatni?
2/2 anonim válasza:
Én magamnak szúrtam és semmi baj nem volt vele. Szúrás után fájt de másnap már semmit nem is éreztem. Azért evésnél figyelj majd rá. De ha szalonba csináltatod akkor ott úgyis elmondanak majd mindent. :) Sok sikert hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!